112IzdvojenoZadar

Američki gej vojnici brutalno pretučeni u zadarskom klubu Opera

Dvojica američkih vojnika jedva su izvukli živu glavu nakon što su ove subote brutalno pretučeni u subotu u zadarskom klubu Opera nakon što su zaplesali pred okupljenim gostima. Iz PU zadarske potvrdili su kako još uvijek rade na utvrđivanju identiteta više osoba za koje se osnovano sumnja da su premlatili vojnike. Pretpostavlja se kako su napadnuti samo zato jer su homoseksualci.

U video zapisima koje su objavili iz hodnika prostorija hitne pomoći na Instagramu, mladi vojnici kažu da su ih je napalo između osam i deset hrvatskih muškaraca. Kazali su i kako su jedva izvukli živu glavu uz pomoć jedne djevojke koja im je uskočila u pomoć. Nakon bijega iz Opere završili su u prostorijama hitne pomoći gdje su im sanirane višestruke rane.

Zadarska policija izvijestila je javnost kako je prijavu dobila oko 3.20 sati. Prema izvorima iz policije, napadači se za sada traže zbog narušavanja javnog reda i mira, a je li u napadu na gej vojnike bilo bilo elemenata zločina iz mržnje, pokazat će istraga.

Screenahotovi: Youtube

Komentari

  1. “Kazali su i kako su jedva izvukli živu glavu uz pomoć jedne djevojke koja im je uskočila u pomoć.”~iz članka
    Američki vojnici mora da su “strašni”, kad im je ne bi bilo spasa, bez “jedne djevojke”!!!! Hoće li toj djevojci ponuditi mjesto “tjelohranitelja” u svojim, vojnim redovima? Red bi bio, da joj se nekako oduže!

    1. Ti si malo očito makla… Jesi li pročitala – između 8 i 10…. Bitno da ti nešto sereš i komentiraš !!! Zašto tako??!! Tvoji roditelji su očito podbacili sestro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Related Articles

Close
Close