ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Sada je i službeno: Ante Nazor novi je trener Zadra!

kk zadar-kk crvena zvezda-021012-15nazorKao što smo jučer ekskluzivno najavili, novi trener Zadra je Ante Nazor, koji se nakon dvije godine vraća na klupu posrnulog diva. Istini na volju, ni sam Nazor nije zadovoljan što ga u klubu neće dočekati lanjski kostur momčadi oko kojega bi mogao raditi momčad za nadolazeću sezonu.

– Ljudi koji su me zvali iz Zadra, misle da sam upravo ja najbolje rješenje za Zadar. Osobno mislim da je to dobro rješenje za mene i za Zadar. Zadovoljan sam ovim ishodom.

Dolazite u Zadar koji je ostao bez osnovnog kostura.

– Istina, to nije dobro da se događa i jednom tome treba stati na kraj. Mišljenja sam da, a to je i normalno, svake godine treba ostaviti nekakav osnovni kostur momčadi za sljedeću sezonu. Nakon toga, taj kostur se nadopunjuje s igračima koji su neophodni za normalno funkcioniranje kluba.

Kao što ste rekli, ostali ste bez velikog broja igrača. Koga od aktualnih igrača mislite ostaviti?

Igrači koji su dali obola za ostanak u ligi prije dvije godine i ove, ostat će s nama. Borit ću se za igrače koji su dali obola za ostanak i one koji su pokazali srce.

Kad i službeno preuzimate momčad Zadra?

U reprezentaciji (Ante Nazor trener je U18 reprezentacije Hrvatske, op.p.) sam do 4. kolovoza, najkasnije do 15. kolovoza pripreme moraju započeti. Ne smije nam se dogoditi da u sezonu uđemo nespremni. Možda pripreme započnu i ranije. Naime, Mario Mandir, moja desna i lijeva ruka je čovjek kojemu beskrajno vjerujem i on će vjerojatno započeti pripreme bez mene. Kao što sam rekao, do 15. sam u Zadru i to je krajnji rok do kada sve mora započeti.

Što se tiče ostalih igrača, jeste li razmišljanju o dovođenju nekih igrača iz Splita u Zadar?

– O igračima ne bih još uvijek – kazao je za kraj Nazor koji ujedno pozdravlja i sve čitatelje ZDNews.hr portala.





Related Articles

Back to top button