VijestiZadne-Izdvojeno

Ava Karabatić bez dlake na jeziku oplela po Tini Katanić: ‘To nije bilo silovanje!’

Valjda jedina koja se još nije osvrnula na seks skandal Tine Katanić, svoje je mudre misli čuvala, čini se, baš za naše kamere. I dok su drugi uglavnom puni razumijevanja stali u obranu seksi manekenke, Ava Karabatić odlučila je naplatiti sve stare nesuglasice koje je imala s Tinom

“Nikome danas nije lijepo pokušati oduzeti kruh,a ona je to pokušavala, kad su bili fashion weekovi i to. Baš ta dotična gospodična, i moja rečenica za to je da ipak sve dođe na svoje! Nažalost, nemojmo glumiti licemjerje”, rekla je starleta Ava Karabatić.

Tako se Ava Karabatić referirala na seks skandal Tine Katanić, i zakucala svoje mišljenje sljedećom rečenicom:

“Nisam toliko upućena, ali to sigurno nije silovanje”, izjavila je Ava.

Iskrena je Ava uvijek bila. No nije Tina jedina koja joj je stala na žulj. Mnoge su joj se zamjerile!

“Postoji taj krug zagrebačkih manekenki koje ne mogu podnijeti curu koja je iz Dalmacije, curu koja je sve sama uspjela i osvojila simpatije ljudi”, komentirala je starleta.

Škakljiva situacija u kojoj se našla Tina Katanić za nju je potpuno nezamisliva!

“Jednostavno za sebe nema i ne želim starca niti djedicu niti sponzora, nego idem čistim putem, i to je njezina najveća pobjeda. Kod mene nema cile mile, ja to sasječem u korijenu jer ne volim to, nemam želudac za to”, priznala je Ava.

Kad ne komentira hrvatske seks skandale, bavi se drukčijim poslom. Zaplivala je totalno u glazbene vode. Priprema spot za pjesmu ‘Tri puta na dan, tri puta na noć’! Kako sama kaže, to je njezina prva ozbiljna pjesma.

“Tri puta na dan, tri puta na noc, dolazim u stan da ti terapiju dam!”

Ističe, Nema sponozora, i sve je platila iz vlastita džepa!

“Kupila sam je sama samcata, bez ikoga, uvijek to naglašavam jer kad pogledam situaciju u zemlji, svaki put novo licemjerje ali polako sve dođe na svoje. Što se kaže sporim putem, puževim putem i tako do pobjede, ne one pirove pobjede, nego one prave pobjede”, komentirala je Ava.

Tako zbori Ava, i poručuje:

“Oni koji znaju što Ava može tri puta na dan, tri puta na noć, to je sad na njima da se zapitaju!”

Foto: Znet.hr





Related Articles

Back to top button