IzdvojenoZadar

Bernardićevu ostavku traži i Erol Gaši, gubitnik koji bi novinarima zabranio pisanje

Među 90 članova SDP-a koji protustatutarno i mimo svih pravila te stranke, dakle na nedemokrtski način traže ostavku Davora Bernardića, našao se i Erol Gaši, gradski vijećnik SDP-a u Gradu Zadru.

A da se radi o neprepoznatljivom članu SDP-a potvrđuje i činjenica kako je Gaši nedavno u utrci za predsjednika ŽO SDP-a Zadarske županije, kao kandidat Antuna Novoselovića i Sabine Glasovac poražen od strane Renate Sabljar Dračevac.

“Erol Gaši je uhljebić koji od SDP-a radi provincijsku stranku”

Radi se i o osobi koja je na svom Facebooku javno napadala novinare (više o tome pročitajte ovdje) iz razloga što mu se ne sviđa kako neki od njih pišu. 

A što o samom Gašiju misle njegovi kolege iz stranke možda najbolje govori i činjenica kako je nedavno jedan istaknuti član te stranke za Gašija kazao kako se radi o “uhljebiću koji od SDP-a radi provincijsku stranku”.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Jedan komentar

  1. Pozdrav, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Gonzalez Andres, privatni kreditni zajmodavac koji je otvorio financijsku priliku svima koji trebaju bilo kakvu financijsku pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% pojedincima, tvrtkama i tvrtkama pod uvjetima i uvjetima jasnim i razumljivim. Javite nam se danas e-poštom na: (gonzalezandresloan@gmail.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close