IzdvojenoZadar

“Bilo bi dobro da Mario Paleka prestane biti direktor Turističke zajednice do konstituirajuće sjednice”

Najnesposobniji direktor Turističke zajednice Grada Zadra u povijesti i protagonist brojnih skandaloznih afera, od koje se ponajviše ističu “Jaketar” i afera ”Rita Ora”, Mario Paleka uskoro bi trebao napustiti svoje radno mjesto, proizlazi to iz razgovora koji je ZADAR News danas obavio s ljudima iz koalicije Srcem za Zadar i nezavisne liste Enija Meštrovića.

Mario Paleka priznao kao su mu u automobilu pronađene ukradene Paul & Shark jakete; na ključna pitanja nije htio dati odgovore

– Kako god se poslože stvari, Paleka ne može ostati šef Turističke zajednice jer nije sposoban i loše radi svoj posao. Nema potrebe nabrajati sve njegove afere, dovoljno je reći Mario Paleka i sve je jasno. On mora otići – govori nam jedna od ključnih osoba koalicije Srcem za Zadar.

Osoba s liste Enija Meštrovića koja će u sljedećem mandatu Gradu Zadra po prvi put sjesti u vijećničku klupu napominje kako je Paleka ispucao sve bonuse i kako mora otići. Bilo bi poželjno, napominje, do konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća.

Nakon koncerta Rite Ore ostao nam je višemilijunski dug, a Paleka se hvali: “Ovo je smjer u kojem ćemo se turistički razvijati”

– Bilo bi dobro da do konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća Mario Paleka prestane biti direktor Turističke zajednice Grada Zadra. To je sve što imam reći na tu temu i to svi mislimo – sukus je razgovora koji smo obavili s novom osobom u Gradskom vijeću Grada Zadra.

I Mate Lukić protiv Paleke

Za podsjetiti je i kako je u travnju 2020. godine vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra Mate Lukić u razgovoru za ZADAR News kazao kako šef TZ-a nikad nije trebao postati Mario Paleka, odnosno kako je HSP uvijek bio za stručnog čovjeka, Hrvoja Anića.

Mate Lukić: “Nikad nismo bili za Marija Paleku”

Za komentar smo kontaktirali i gradonačelnika Branka Dukića, međutim, do zaključka ovog članka on nije odgovarao na naše pozive.

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button