112IzdvojenoZadar

Bivši državni tajnik opet pretučen?

Bivši državni tajnik opet je pretučen u jednom poznatom zadarskom hotelu, ako je vjerovati svjedocima koji su nazočili nemilom incidentu. Prema šturo dostupnim informacijama, ni nakon ovog fizičkog napada na sebe bivši državni tajnik nije zatražio intervenciju hitne pomoći, a je li policija obaviještena o incidentu, redakciji portal ZADAR News u ovom trenutku nije potvrđeno.

Kako neslužbeno doznajemo, do incidenta je došlo nakon što je početkom svibnja uhićen jedan poznati Zadranin, a njemu bliska osoba navodno je napala je bivšeg državnog tajnika radi od ranije neraščišćenih računa.

Redakcija ZADAR Newsa dobila je potvrdu ove vijesti iz dva neovisna izvora.

Jedan komentar

  1. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Related Articles

Close
Close