ZADAR Sport

Boris Skroće: “A gdje je pečat? Zahtjev za mojom ostavkom nije Tornadov zahtjev jer ga nije potpisao i pečatirao njihov predsjednik Luka Buljat”

Direktor košarkaškog kluba Zadar danas se nije javljao medijima na telefon. Ipak, upornost ZADAR News i ZADAR Sport portala se isplatila. Skroće nam se javio na telefon nešto iza 16 sati. Na naš upit hoće li podnijeti ostavku na svoju funkciju, shodno zahtjevima Udruge navijača Tornado Zadar, koja je na Facebooku objavila svoje priopćenje, Skroće je kazao kako dopis Tornada nije legitiman!

– Ništa nisam čuo niti sam vidio bilo kakav dopis, radim cijeli dan. Što se tog dopisa kojega spominjete tiče, na skupštini Tornada za predsjednika je izabran Luka Buljat i samo on u ime Tornada može potpisati neko priopćenje. Ako to priopćenje nema ni pečat, o čemu onda pričamo. To nije vjerodostojan poziv i nemam se se o čemu očitovati – kazao je Skroće za ZADAR News.

Iako doista čudi kako Skroće ne osjeća bilo grada i inzistira na legitimnosti nekakvog papira Udruge navijača Tornado Zadar i pečata kojime bi se službeno tražila njegova ostavka, prosvjed će se održati, shodno najavama, u petak u 16 sati na Narodnom trgu. A hoće li Boris Skroće prosvjed dočekati kao direktor kluba, ostaje nam za vidjeti.

Foto: Zadarski list





Related Articles

Back to top button