IzdvojenoZadar

‘Boris Skroće se hvali kako mu je Božidar Kalmeta obećao funkciju direktora Čistoće, ali to nema veze s istinom’

Prema mnogima najnesposobniji direktor Košarkaškog kluba Zadar u njegovo dugoj povijesti, HDZ-ovac Boris Skroče, trebao bi uskoro preuzeti čelno mjesto gradske komunalne tvrtke Čistoća u kojoj je obnašao dužnost stručnog suradnika u prodaji. Iako Skroče dosad nije imao visoku stručnu spremu, prema dostupnim informacijama, isti je nedavno diplomirao i sada i službeno posjeduje diplomu.

Koliko istine ima u tome da bi Dragan Maračić uskoro mogao postati bivši čelni čovjek tvrtke u kojoj je sada direktor, provjerili smo s čelnim ljudima u Gradu Zadru koji su nas upozorili kako Skroče već neko vrijeme širi glasine u HDZ-ovskim kuloarima kao će uskoro smijeniti Dragana Maračića.

– Eto, to su te naše unutarstranačke boljke, mi smo sami sebi najveći neprijatelji radi ljudi poput Borisa Skroče i sličnih koji se pozivaju na stvari i ljude koji im nikad nisu ništa obećali. Dakle, nema govora da bi direktor Čistoće mogao postati Boris Skroče niti je istina da mu je Božidar Kalmeta obećao tu funkciju kao što on priča po firmi. Dragan Maračić ostat će direktor do 2021. kada mu ističe mandat, a nema razloga da i nakon isteka mandata ne ostane na čelnom mjestu tvrtke koja dobro radi- kazao je za ZADAR News jedan visokopozicionirani izvor iz Grada Zadra koji je želio ostati anoniman.

Kako su Boris Skroče i Darijo Vrsaljko htjeli nasilno smijeniti Denisa Karlovića u listopadu 2015. godine

Drugi izvor iz samog vrha zadarskog HDZ-a kazao nam je kako je Boris Skroče svojedobno poticao Darija Vrsaljka na obračun s Denisom Karlovićem, direktorom Višnjika.

– Sve se to događalo za vrijeme dok je Skroče bio direktor u KK Zadar. I Skroči i Vrsaljku je smetalo što Karlović radi po zakonu, dok su oni u to vrijeme muljali, pa je Skroče itekako poticao Vrsaljka na obračun s Karlovićem koji je samo radi svoj posao. Oni su zajedno radili i htjeli su preuzeti Višnjik, ali im srećom nije prošlo jer je Božidar Kalmeta stao na Karlovićevu stranu nakon incidentra u listopadu 2015. godine, što je bilo ispravno s njegove strane. Što je najgore od svega, Skroče je, kao babetina širio razne laži o svim bitnijim ljudima u zadarskom HDZ-u i to mu se na kraju odbilo o glavu – kazao nam je dobro upućeni izvor koji je želio ostati anoniman.

Što je Boris Skroče radio kao direktor kluba i s kim je poslovao?

Jedan od izvora također nas je pozvao da provjerimo što je radio Boris Skroče kao direktor kluba i s kim je sve poslovao Košarkaški klub dok mu je on bio na čelu.

– Provjerite i iznenadit ćete se – kazao nam je izvor iz Košarkaškog kluba. Shodno informacijama koje smo dobili, obratili smo se aktualnom direktoru kluba, Željku Žilavcu, a kad dobijemo odgovore, iste ćemo objaviti.Related Articles

Komentari

 1. Pa taj Skroče je pljuvo po HDZ i samom Kalmeti u Zadarskom listu 2010 i onda se vrag zna kako uvalio tamo 2011 u HDZ i odradio neke čudne poslove za Don Kaljmetija u KK ZADRU. Eto to HDZ u Zadru gdje glabnu riječ bode Zastavnik, Vrsaljko, Skroče, Pešut i slični .Zato i gube sa 1800 glasova razlike u Zadru od Milanoviča . Očito da su Zadrani napokon progledali ali Kalmeta i ekipa nisu i ne žele jer im je predobro. Samo do kada….?

 2. Ea … od prodavača usisivača u Solin građi do direktorske fotelje, a troke američki san… Hrvatski san uz pomoć ZNA SE.

 3. MOJO svedočenje Dobar dan,
   moje ime je Azwandy, građanin sam Švedske. želim
  da svedočim o dobrom zajmu zajma koji mi je pokazao svjetlo nakon
  prevareni od strane četiri različita lažna Internet kreditora, svi oni
  obećaj mi zajam nakon što sam tražio da platim mnoge
  naknade koje nisu ništa proizvele i nisu dale pozitivan učinak
  rezultata. Izgubio sam puno novca blizu 32.000 eura
      Jednog dana dok sam pretraživao internet naletio sam na stari post
  o još jednoj žrtvi poput mene koja je dobila kredit od Ranner kredita, nakon što sam pročitala njeno svjedočenje, odlučila sam se samo
  daj ga zadnji put suđenje, prijavila sam se putem e-maila
  i u roku od 48 sati dobio sam zajam od 32.000 eura. Nisam mogao vjerovati
  moje oči, sad sam opet sretna i bogata i zahvaljujem Bogu da takve kreditne kompanije poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama na sve strane, molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit da posjete e-poštu ,,, (rannerloan565@gmail.com), oni nikada neće propasti
  vi i vaš život će se promeniti kao i moj.
  Brzo se obratite (rannerloan565@gmail.com) već danas i uzmite njihov zajam od njih.
  Ostanite sigurni i blagoslovljeni

 4. POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila BOZANATOPALOVIC1@GMAIL.COM

 5. Dajem kredite tvrtkama i pojedincima s prihvatljivim kamatama od 2%. Ako ste zainteresirani za ponudu zajma, pišite na: (christywalton355@gmail.com).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close