IzdvojenoZadarZADAR Sport

BRZA REAKCIJA – Denis Karlović: ispričavamo se radi ustaškog znaka, isti je promptno izbrisan

Nakon što je portal ZADAR News sinoć objavio pismo čitatelja koji je na ulasku u ŠC Višnjik fotografirao poveći ustaški znak, čije je isticanje i službeno zabranjeno Zakonom Republike Hrvatske, u večernjim satima redakciju portala nazvao je direktor Višnjika, Denis Karlović – osobno osudivši crtanje ustaškog ispred ulaza u ‘Baninu’.

– Uprava ŠC Višnjik i ja osobno osuđujemo crtanje ustaškog simbola na ulazu u naš centar i ovom prilikom se ispričavamo ukoliko je nekoga taj znak povrijedio. Nakon što sam osobno doznao za isti, promptno sam naredio njegovo prebrisavanje i u večernjim satima taj znak je u potpunosti izbridan sa ulaznog zida – kazao je Karlović za ZADAR News.

Kako bi potvrdio da znaka na zidu više nema, Karlović nam je poslao l fotografiju na kojoj se jasno vidi kako ustaškog znaka više nema na ulazu u ‘Baninu’.

http://www.zdnews.hr/snimio-citatelj-ustaski-znak-na-ulazu-na-visnjik-pod-hitno-treba-ukloniti/

Related Articles

Komentari

 1. Jeste li u potrebi za bilo kakvom financijskom pomoći? Naša tvrtka je privatna i legitimna kreditna tvrtka koja posuđuje osobne zajmove, loše kreditne zajmove, nizak poslovni rezultat lošeg kreditnog osiguranog kredita i unsecured kredita. Ako ste iskreni i pouzdani, možete nam se vratiti na E-mail: barclayfinanceloancompany@gmail.com Prijavite se sada i imat ćete svoj kredit u idućih 24 sata, Bog vas blagoslovio i vašu obitelj.

 2. Moje ime je Lilian N. Ovo je vrlo radostan dan u mom životu zbog pomoći koju mi ​​je Dr.saguru pružio pomažući mi da vratim bivšeg muža svojim čarolijom i ljubavlju. Bila sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer me je suprug doista varao i tražio razvod, ali kad sam došao na Dr.saguru e-poštu na internetu o tome kako je pomogao tolikom broju ljudi da dobiju svoje bivše i pomoći popraviti odnos. i natjerati ljude da budu sretni u svom odnosu. Objasnio sam mu svoju situaciju, a zatim potražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje, rekao mi je da će mi pomoći oko mog slučaja i ovdje sada slavim jer se moj suprug potpuno promijenio zauvijek. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u braku, što je velika proslava. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer je Dr.saguru doista pravi čarolija. DA LI JE POTREBNA POMOĆ TAKVA KONTAKT DOKTOR SAGURU SADA VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ili WhatsApp +2349037545183 On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretni u svom odnosu.
  1 LJUBAVNI ZAPOVJED
  2 WIN EX BACK
  3 VOĆA ŽENE
  4 PROMOCIJA SPELL
  5 ZAŠTITA ZVUKA
  6 POSLOVNI ZATVOR
  7 DOBRA ZVUKA ZA POSAO
  8 LOTTERY SPELL i COURT CASE SPELL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close