IzdvojenoZadarZADAR Sport

BRZA REAKCIJA – Denis Karlović: ispričavamo se radi ustaškog znaka, isti je promptno izbrisan

Nakon što je portal ZADAR News sinoć objavio pismo čitatelja koji je na ulasku u ŠC Višnjik fotografirao poveći ustaški znak, čije je isticanje i službeno zabranjeno Zakonom Republike Hrvatske, u večernjim satima redakciju portala nazvao je direktor Višnjika, Denis Karlović – osobno osudivši crtanje ustaškog ispred ulaza u ‘Baninu’.

– Uprava ŠC Višnjik i ja osobno osuđujemo crtanje ustaškog simbola na ulazu u naš centar i ovom prilikom se ispričavamo ukoliko je nekoga taj znak povrijedio. Nakon što sam osobno doznao za isti, promptno sam naredio njegovo prebrisavanje i u večernjim satima taj znak je u potpunosti izbridan sa ulaznog zida – kazao je Karlović za ZADAR News.

Kako bi potvrdio da znaka na zidu više nema, Karlović nam je poslao l fotografiju na kojoj se jasno vidi kako ustaškog znaka više nema na ulazu u ‘Baninu’.

SNIMIO ČITATELJ: ‘Ustaški znak na ulazu u Športski centar Višnjik pod hitno treba ukloniti’

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Jedan komentar

  1. Jeste li u potrebi za bilo kakvom financijskom pomoći? Naša tvrtka je privatna i legitimna kreditna tvrtka koja posuđuje osobne zajmove, loše kreditne zajmove, nizak poslovni rezultat lošeg kreditnog osiguranog kredita i unsecured kredita. Ako ste iskreni i pouzdani, možete nam se vratiti na E-mail: barclayfinanceloancompany@gmail.com Prijavite se sada i imat ćete svoj kredit u idućih 24 sata, Bog vas blagoslovio i vašu obitelj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close