112IzdvojenoZadarZADAR Sport

ČEKA SE REAKCIJA DRŽAVNOG ODVJETNIŠVA – Ćustić: “Morao sam potpisati ugovor s Kneževićem jer su me članovi Nadzornog odbora pritiskali”

Svetko Ćustić više nije direktor Nogometnog kluba Zadar, vijest je ovo koju su jučer objavili zadarski mediji. Iako je Ćustiću mandat isticao početkom devetog mjeseca ove godine, Nadzorni odbor nije imao milosti prema čovjeku koji je svoj posao radio najbolje što je mogao u gotovo nikakvim uvjetima.

Način na koji je Ćustić smijenjen, a Damir Knežević imenovan novim direktorom, urnebesan je – u najmanju ruku.

Naime, za smjenu Svetka Ćustića glasao je sam Damir Knežević, u tom trenutku član Nadzornog odbora NK Zadar. Nekoliko trenutaka kasnije, Knežević je, prema vlastitom priznanju koje je iznio portalu ZADAR News – dao ostavku na svoju funkciju, pa su ga članovi NO nakon usmene ostavke izabrali za direktora kluba.

Inače, za istaknuti je podatak kako su za smjenu Svetka Ćustića bili predsjednik NO Josip Miočić, Krešimir Zorić i Damir Knežević, dok su protiv smjene bili Šime Kokić i Damir Kalapač.

– To je nonsens, gdje je i kada svoju izjavu kod javnog bilježnika ovjerio Damir Knežević? Ta cijela skupština nije bila legalna – kazao je za ZADAR News sada već bivši direktor Ćustić.

Vina Biograd

Sjednica NO na kojoj je Ćustić smijenjen, a Knežević imenovan direktorom bila je ilegalna?

Kako bi provjerili što se zapravo dogodilo na sjednici NO i kako je Damir Knežević izabran za direktora kluba, nazvali smo Josipa Miočića koji je kazao kako gospodin Ćustić, prema dokumentima koje je on pregledao, nije dobro radio svoj posao. Kazao nam je da je zato i smijenjen.

Josip Miočić: “Knežević nam je predstavio svoj program i na temelju njega smo ga izabrali”; Knežević: “Nisam imao program, predložio me Zorić”

Na naš upit prema kojim kriterijima je Damir Knežević izabran za direktora kluba, Miočić nam je kazao kako je Knežević članovima NO predstavio šturu verziju svog programa. Međutim, sam Knežević nam je kazao kako on nikakvu, pa ni šturu verziju svog programa nije nikome predstavio.

– Nisam nikome ništa predstavio, mene je za direktora predložio gospodin Krešimir Zorić. Isto tako, ja nisam glasao za samog sebe nakon što smo smijenili Svetka Ćustića, već je glas Josipa Miočića vrijedio duplo – kaže Knežević.

Knežević ne zna što je radio za 22,00.00 kn koje je izvukao iz kluba

Na naš konkretan upit je li istina da je od NK Zadar bio tri mjeseca angažiran za mjesečni iznos od 7,500.00 kn, Knežević je to potvrdio. Kada smo ga pitali da nam kaže što je konkretno radio ta tri mjeseca za 22,500.00 kn, nastali su problemi.

– Što sam radio.. pa ne znam što sam radio, neke stvari sam radio, ali mi je sada teško kazati koje. Gledajte, radio sam.

Što je radio, pitali smo ga još jednom.

– Pa organizirao sam donatorsku večeru prijatelja kluba, eto to sam radio – kazao je Knežević.

Na naš dodatan upit je li to sve što je odradio u tri mjeseca za 22,500.00 kn, kazao je da je to – to. Kada smo ga pitali koliki iznos je prikupljen na toj donatorskoj večeri, Knežević je rekao da ne zna.

Tu smo stali s razgovorom. Već nam je, lagano, postalo neugodno.

Knežević je organizirao donatorsku večeru na kojoj je prikupljeno 0 kuna

Za kraj, pitali smo Svetka Ćustića koliko je novca prikupljeno na toj famoznoj donatorskoj večeri.

– Nula kuna. Ja sam doveo neke svoje prijatelje koji su pomagali klub i ranije. I to je to. Knežević je prikupio okruglo nula kuna na donatorskoj večeri – kazao je za kraj Ćustić.

Kazneno djelo i reakcija policije

Jesu li članovi Nadzornog odbora počinili kazneno djelo kada su na svojoj sjednici pritiskali i nagovarali Svetka Ćustića da potpiše ugovor s Damirom Kneževićem?

Ispostavlja se kako je zbog sporne donatorske večere, koja to očito nije bila, samo Knežević profitirao sa 22,500.00 inkasiranih kuna. Od NK Zadar čiji je direktor postao na jako (pravno) upitan način.

Kada je u pitanju angažiranje Damira Kneževića prema ugovoru o djelu, prema kojemu je isti za tri mjeseca nerada uspio doći do 22,500.00 klupskih kuna, valjalo bi vidjeti što će o svemu reći državne institucije. Naime, na potpisivanje ugovora između NK Zadar i Damira Kneževića došlo je radi pritisaka članova Nadzornog odbora kluba na Svetka Ćustića (da potpiše taj ugovor) koji je u konačnici isti, potpisao. To nam je u razgovoru potvrdio i sam Ćustić.

– Ja sam potpisao taj ugovor jer su me oni pritiskali da to učinim – kazao je za kraj Ćustić.

Do zaključka ovog članka nismo uspjeli doznati kada će po ovom javnom Ćustićevom priznanju policija i Državno odvjetništvo krenuti s prikupljanjem podataka o očitom, prema našem mišljenju, eklatantnom primjeru kršenju zakona. 
Vina Biograd

Related Articles

Komentari

 1. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: NIKITAMARKOVIC99.COM

 2. zdravo
  Ja sam privatni zajmodavac i financijski zastupnik, koji pruža zajmove za osobne potrebe i za financiranje korporacija. Da li vam je potreban neposredan zajam da biste očistili dug ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile ? Trebate li zajam za objedinjavanje ili zalaganje obveza, više ne tražite jer smo mi ovdje da sve vaše financijske probleme pretvorimo u nešto prošlo. Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijavljujete se u pouzdanu tvrtku koja uzima brinite o svojim financijskim potrebama. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog procesa. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti, uzimajući u obzir trenutnu vašu osobnu financijsku situaciju i zatim na odgovarajući način postavite rodovnicu za otplatu kredita; Uzimanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda je jednostavno: pošaljite nam e-mail na EVAPEDRO51@GMAIL.COM

 3. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

 4. TREBATE LI FUNDIRANJE?

  Jeste li pojedinac koji trenutno traži sredstva za svoj osobni interes i posao? Ako je odgovor da, imate sjajnu priliku da osigurate zajam pristupačne kamatne stope i dobro strukturiran plan otplate koji će vam pomoći da preskočite zadani iznos sa otplatom kredita, a tu nije uključena ni kazna plaćanja unaprijed. Nudim financiranje širokog spektra koje uključuje sljedeće i još mnogo toga.

  a) Osobni zajam (osiguran i neosiguran)
  b) poslovni zajam (osiguran i neosiguran)
  c) Nabava i sanacija (100% financiranje)
  d) konsolidacija duga.
  e) Zajam koji se ne temelji na imovini

  Ako ste zainteresirani za financiranje, obratite mi se putem moje adrese e-pošte ispod kako biste saznali više o mom programu kreditiranja.
  E-adresa: occeaniclendersplc@outlook.com ili WhatsApp putem +18552127002

 5. Dobar dan,

  Imate li problema s financijskim zajmovima ili vam trebaju brzi zajmovi da biste očistili zaduženje i vratili se u posao po vrlo niskoj kamati? Ako je odgovor da, zainteresirani kupci slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte u nastavku: Benitaloaninvestment@hotmail.com ili whatsapp: +27793133801

 6. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Prijavite se za brzi i praktični kredit za otplatu računa i započinjanje novog posla ili ponovno finansiranje njihovih projekata po nižoj kamatnoj stopi od 3%, imate nizak kreditni rezultat i teško ste dobiti kapitalni zajam od lokalnih banke i druge finansijske institucije? Evo vam šansi da dobijete zajam od naše Organizacije. Pojedincima nudimo zajmove za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, proširenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. kontaktirajte nas putem e-pošte za brzi trenutni odgovor.

  E-pošta: expressscreditt@outlook.com
  Messanger: m.me/Expresssloans
  Facebook: fb.me/Expresssloans

 7. MOJO svedočenje Dobar dan,
   moje ime je Azwandy, građanin sam Švedske. želim
  da svedočim o dobrom zajmu zajma koji mi je pokazao svjetlo nakon
  prevareni od strane četiri različita lažna Internet kreditora, svi oni
  obećaj mi zajam nakon što sam tražio da platim mnoge
  naknade koje nisu ništa proizvele i nisu dale pozitivan učinak
  rezultata. Izgubio sam puno novca blizu 32.000 eura
      Jednog dana dok sam pretraživao internet naletio sam na stari post
  o još jednoj žrtvi poput mene koja je dobila kredit od Ranner kredita, nakon što sam pročitala njeno svjedočenje, odlučila sam se samo
  daj ga zadnji put suđenje, prijavila sam se putem e-maila
  i u roku od 48 sati dobio sam zajam od 32.000 eura. Nisam mogao vjerovati
  moje oči, sad sam opet sretna i bogata i zahvaljujem Bogu da takve kreditne kompanije poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama na sve strane, molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit da posjete e-poštu ,,, (rannerloan565@gmail.com), oni nikada neće propasti
  vi i vaš život će se promeniti kao i moj.
  Brzo se obratite (rannerloan565@gmail.com) već danas i uzmite njihov zajam od njih.
  Ostanite sigurni i blagoslovljeni

 8. ,,,,,,,,,, MOJO svedočenje Dobar dan,
   moje ime je Azwandy, građanin sam Švedske. želim
  da svedočim o dobrom zajmu zajma koji mi je pokazao svjetlo nakon
  prevareni od strane četiri različita lažna Internet kreditora, svi oni
  obećaj mi zajam nakon što sam tražio da platim mnoge
  naknade koje nisu ništa proizvele i nisu dale pozitivan učinak
  rezultata. Izgubio sam puno novca blizu 32.000 eura
      Jednog dana dok sam pretraživao internet naletio sam na stari post
  o još jednoj žrtvi poput mene koja je dobila kredit od Ranner kredita, nakon što sam pročitala njeno svjedočenje, odlučila sam se samo
  daj ga zadnji put suđenje, prijavila sam se putem e-maila
  i u roku od 48 sati dobio sam zajam od 32.000 eura. Nisam mogao vjerovati
  moje oči, sad sam opet sretna i bogata i zahvaljujem Bogu da takve kreditne kompanije poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama na sve strane, molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit da posjete e-poštu ,,, (rannerloan565@gmail.com), oni nikada neće propasti
  vi i vaš život će se promeniti kao i moj.
  Brzo se obratite (rannerloan565@gmail.com) već danas i uzmite njihov zajam od njih.
  Ostanite sigurni i blagoslovljeni

 9. Pozdrav svima, koristim ovaj medij da vas upoznam sa privatnom tvrtkom koja daje velike pozajmice. Ponudili su mi zajam i govorim iz iskustva. Njihove usluge su super i nude zajam od 2%. Jednog dana, dok sam pretraživao Internet, činilo se razočaravajućim kad sam naišao na svjedočanstvo čovjeka koji je također bio prevarant i završio s legitimnom kreditnom tvrtkom pod nazivom Jose luis zajam za kredit (joseluisloans@gmail.com) ili (joseluislosns @ aol.com)
  gdje je napokon dobio zajam. , pa sam se odlučio obratiti istoj tvrtki za zajam i tada sam im ispričao svoju priču kako su me prevarili 4 različita zajmodavca koji nisu učinili ništa osim što su mi nanijeli više boli. Objasnio sam tvrtki poštom i sve što su mi rekli da više ne plačem jer ću dobiti zajam od njihove tvrtke, a također sam odabrao pravi kontakt s njima. Ispunio sam obrazac za kredit i ispunio sve što sam tražio i dao mi kredit od 34.000 eura za ovu sjajnu tvrtku, kojom je upravljao gospodin Jose luis. Danas sam sretan zbog svoje obitelji jer mi je ova tvrtka dala zajam, pa sam dao zavjet da ću stalno putem interneta svjedočiti kako sam dobio kredit. Trebate li hitno zajam? ljubazno i ​​brzo kontaktirajte jose luis zajam putem e-maila: (joseluisloans@gmail.com) ili
  (joseluislosns@aol.com)}. Mislim da i drugi ljudi svjedoče o istom poštenom zajmodavcu

 10. HOW I GOT MY LOAN FROM THIS GREAT COMPANY

  Hello my dear people, I am Linda McDonald, currently living in Austin Texas, USA. I am a widow at the moment with three kids and i was stuck in a financial situation in April 2018 and i needed to refinance and pay my bills. I tried seeking loans from various loan firms both private and corporate but never with success, and most banks declined my credit ,do not full prey to those hoodlums at there that call them self-money lender they are all scam , all they want is your money and you well not hear from them again they have done it to me twice before I met Mr. David Wilson the most interesting part of it is that my loan was transfer to me within 74hours so I will advise you to contact Mr. David if you are interested in getting loan and you are sure you can pay him back on time you can contact him via email……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) No credit check, no cosigner with just 2% interest rate and better repayment plans and schedule if you must contact any firm with reference to securing a loan without collateral then contact Mr. David Wilson today for your loan

  They offer all kind of categories of loan they

  Short term loan (5_10years)
  Long term loan (20_40)
  Media term loan (10_20)
  They offer loan like
  Home loan…………., Business loan…….. Debt loan…….
  Student loan………., Business startup loan
  Business loan……., Company loan………….. etc
  Email……….( davidwilsonloancompany4@gmail.com)
  When it comes to financial crisis and loan then David Wilson loan financial is the place to go please just tell him I Mrs. Linda McDonald direct you Good Luck…………………..

 11. Hello ladies and gentlemen, do you urgently need a personal loan or trade loans or a loan to start a project or to buy a house or a car or do you need a loan for any purpose? If yes, I recommend that you contact Lending Tree Financial Group at email: llendingtree@gmail.com

 12. DOBRO DAN MOJI LJUDI HRVATSKE
  MOJE ISPITIVANJE O KAKO DOZIMO KREDIT ZA KUPUJEMO KUĆU OD NEKRETNOG I GENUJNOG KREDIČNOG PODUZEĆA POZOVANO Kreditno preduzeće JOSE LUIS, DANAS JEDNOGA SRETNA I BOG BLESS JOSE LUIS Kreditna kompanija joseluisloans@gmail.com

  Zovem se (Aldi Katica), ja sam iz hrvaške, posljednjih pet mjeseci tražio sam istinsku tvrtku za zajam, da bih kupio kuću u gradu Jakata, sve što imam, bilo je gomila prijevara koji su me natjerali da vjerujem oni i na kraju dana, uzeli su mi novac ne dajući ništa zauzvrat, sva moja nada je izgubljena, zbunio sam se i frustrirao, nikad nisam htio imati bilo kakve veze s tvrtkama za kredite na internetu, pa sam otišao do posudila novac od prijateljice, rekao sam joj sve što se dogodilo, a ona je rekla da mi može pomoći
  ona poznaje tvrtku za zajam koja mi može pomoći u bilo kojem iznosu zajma
  potreban mi je s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobila
  zajam od njih, usmjerila me prema tome kako se prijaviti za kredit, jesam
  baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na Email: (joseluisloans@gmail.com), nikad nisam vjerovala, ali pokušala sam i na moje najveće iznenađenje dobila sam kredit u roku od 24 sata, nisam mogla vjerovati,
  Opet sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu
  tvrtke poput ove i dalje postoje kod ovih prevara na svim mjestima,
  molim vas savjetujem svima vani koji trebaju posudbu svoje e-pošte
  (joseluisloans@gmail.com) nikada vas neće iznevjeriti, i
  vaš život će se promijeniti kao što je i moj. Brzo kontaktirajte (joseluisloans @ gmailcom) danas i uzmite svoj zajam od njih, Bog blagoslovi tvrtku zajam jose luis za njihovu stvarnu ponudu zajma.
  Obavezno kontaktirajte JOSE LUIS KREDITE za svoj kredit, jer sam svoj kredit uspješno dobio od ove tvrtke bez stresa., Posjetite njihovu e-poštu. (Joseluisloans@gmail.com

 13. DOBRO DAN MOJI LJUDI HRVATSKE
  MOJE ISPITIVANJE O KAKO DOZIMO KREDIT ZA KUPUJEMO KUĆU OD NEKRETNOG I GENUJNOG KREDIČNOG PODUZEĆA POZOVANO Kreditno preduzeće JOSE LUIS, DANAS JEDNOGA SRETNA I BOG BLESS JOSE LUIS Kreditna kompanija joseluisloans@gmail.com

  Zovem se (Aldi Katica), ja sam iz hrvaške, posljednjih pet mjeseci tražio sam istinsku tvrtku za zajam, da bih kupio kuću u gradu Jakata, sve što imam, bilo je gomila prijevara koji su me natjerali da vjerujem oni i na kraju dana, uzeli su mi novac ne dajući ništa zauzvrat, sva moja nada je izgubljena, zbunio sam se i frustrirao, nikad nisam htio imati bilo kakve veze s tvrtkama za kredite na internetu, pa sam otišao do posudila novac od prijateljice, rekao sam joj sve što se dogodilo, a ona je rekla da mi može pomoći
  ona poznaje tvrtku za zajam koja mi može pomoći u bilo kojem iznosu zajma
  potreban mi je s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobila
  zajam od njih, usmjerila me prema tome kako se prijaviti za kredit, jesam
  baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na Email: (joseluisloans@gmail.com), nikad nisam vjerovala, ali pokušala sam i na moje najveće iznenađenje dobila sam kredit u roku od 24 sata, nisam mogla vjerovati,
  Opet sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu
  tvrtke poput ove i dalje postoje kod ovih prevara na svim mjestima,
  molim vas savjetujem svima vani koji trebaju posudbu svoje e-pošte
  (joseluisloans@gmail.com) nikada vas neće iznevjeriti, i
  vaš život će se promijeniti kao što je i moj. Brzo kontaktirajte (joseluisloans @ gmailcom) danas i uzmite svoj zajam od njih, Bog blagoslovi tvrtku zajam jose luis za njihovu stvarnu ponudu zajma.
  Obavezno kontaktirajte JOSE LUIS KREDITE za svoj kredit, jer sam svoj kredit uspješno dobio od ove tvrtke bez stresa., Posjetite njihovu e-poštu. (Joseluisloans@gmail.com

Leave a Reply

Back to top button
Close
Close