ZADAR SportZadne-Izdvojeno

AUDIO – Ćiro Blažević ekskluzivno za ZDNews.hr: Od danas sam trener Zadra!

Ćiro Blažević (Foto: Sportnet.hr)
Ćiro Blažević (Foto: Sportnet.hr)

Legendarni Ćiro Blažević novi je trener Zadra – potvrdio je to u ekskluzivnom razgovoru za ZDNews.hr Ćiro.

Trener svih trenera do sada je u HNL-u je vodio Dinamo, Varteks, Osijek, Rijeku, Hajduk i Zagreb.

– Slušaj u narodu se kaže da je labuđi pjev najjači. Oni meni labuđi pjev udaraju već sedam godina. U svakom slučaju, pun sam energije i elana da stvorim jednu respektabilnu ekipu. Jer, po onome što sam sinoć vidio, Zadar ima jedan koncentrat talenata koji je dosta interesantan i vjerujem da ću to posložiti da budu natjecateljski, a ne revijalno spremni – kazao je Ćiro uvodno za ZDNews.hr

Na Stanovima u četvrtak

Dolazim u Zadar, jer to je najdraži grad moje supruge. Ona, koja je prošla cijeli svijet, tvrdi da je Zadar jedan od najljepših gradova, ali mene to neinteresira, jer ja sam čovjek terena – kazao je Ćiro te dodao kako s treninzima započinje u četvrtak:

O borbi protiv Mamića, kojega Ćiro često proziva, kazao je da mu se ne dopada to što se događa s hrvatskim nogometom. Dodao je da će propagirati poštenje u sportu. – Nemam ni jedne mrlje i svojim primjerom ću pokazivati da sam sportaš i nikad se neću ustručavati da se borim protiv onih kojima to nije svetinja – kazao je:

– Ovisi puno o rezultatu. Ako u prva tri mjeseca napravim ono što treba, onda je otvorena opcija da ostanem i duže. Sve to ovisi o situaciji i rezultatu – riječi su trenera nad trenerima.

Rekao je pokoju Ćiro i o Ferdi Milinu. Kazao je da ga iznimno cijeni radi onoga što je napravio sa Zadrom.

Related Articles

Back to top button