IzdvojenoZadar

Daniel Radeta: Ako ste za suradnju oko proračuna, tražimo ostavku Jurice Dilbera

Kao što je najavljeno, HDZ i SDP izglasali su danas rebalans proračuna u koji je uvršten bazen iz Splita.

– Zahvaljujem svima koji će podržati zajednički rebalans, a onima koji su otišli – njima na dušu, istaknuo je predsjednik Gradske organizacije SDP-a Daniel Radeta, piše 057info.

Sada slijede pregovori za proračun za 2023. godinu.

Očajni djelatnici Zadarskog sporta: Jurica Dilber nas terorizira i maltretira. Imamo dokaze o njegovoj zlouporabi pozicije ravnatelja

– Svjesni ste da nemate većinu, a nemamo ni mi. No prije bilo kakvih razgovora o proračunu, otvorit ću temu Mocira o kojoj su danas pisali mediji. Imamo ravnatelja koji se u 15 godina jednom pojavio na sjednici, nikada nije branio stavove. Pratim rad te ustanove dulje vrijeme, jako puno novaca ulupalo se u Zadarski sport, međutim oni su malo vratiti u taj isti sport. Uvjeti u dvorani su grozni, opasna je po život, pa je sportaše dočekala obavijest o privremenom zatvaranju. Ako želite da nastavimo suradnju oko proračuna, tražimo ostavku Jurice Dilbera, poručio je Radeta na današnjoj sjednici Gradskog vijeća.

Jurica Dilber invalidima i ratnim veteranima protuzakonito skinuo 10% od plaće, očekuje se reakcija gradonačelnika Branka Dukića

ZADAR News prvi je pisao o problematičnom direktoru Dilberu

Inače, mediji su danas, nakon što je ZADAR News mjesecima upozoravao na to, objavili kako je dvorana Mocire zatvorena za sve korisnike zbog prokišnjavanja. Kako doznajemo, gradske službe, pročelnički uredi, pa i sam gradonačelnik bili su upoznati s nepravilnostima u radu Zadarskoj sporta i prije nekoliko mjeseci.

Dilber vratio 10 posto od plaće svim djelatnicima osim jednome; Djelatnici Zadarskog sporta tvrde: Od nas posuđuje novac koji nam onda ne vrati

Emisiju o Jurici Dilberu moći ćete pogledati na našem YouTube kanalu

Za podsjetiti je i podatak kako je ravnatelj te ustanove na odlasku, Jurica Dilber svojim djelatnicima dao opomene pred otkaz, da bi nakon otkrića ZADAR Newsa o spornim nelegalnim odlukama iste povukao, a djelatnicima vratio plaće.

U srijedu u poslijepodnevnim satima moći ćete pogledati posebnu emisiji o Jurici Dilberu koju ćemo emitirati na našem YouTube kanalu na koji se možete besplatno pretplatiti klikom ovdje.

Djelatnici Zadarskog sporta: Dilber nas tjera da se penjemo po krovu Mocira što je suprotno Zakonu o radu, pomozite nam

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button