112IzdvojenoZadar

Daniela Radetu šipkom je udario djelatnik NK Zadar, Damir Pankasz; Izvor iz HDZ-a tvrdi: “Ovo je maslo Jose Nekića i Darija Vrsaljka, oni nas sramote”

Gradski vijećnik SDP-a Daniel Radeta napadnut je noćas u Zadru od strane djelatnika Nogometnog kluba Zadar, Damira Pankasza. Prema informacijama koje smo dobili iz zadarske policije, Radeta je s još dvojicom stranačkih kolga lijepio plakate Zorana Milanovića na Poluotoku, a do incidenta je došlo kada je gore spomenuti Pankaszza odlijepio jedan Milanovićev plakat. Nakon toga, Radeta i ekipa opet su zalijepili Milanovićev plakat i tu je došlo do fizičkog obračuna, odnosno napada Pankaszze na Radetu metalnom šipkom.

Nakon što je Pankasz ispitan u policiji, pušten je na slobodu uz prijavu. Radeta i ostali SDP-ovci, pošto se radi o lakšim tjelesnim ozljedama nisu zatražili liječničku pomoć.

Diverzija Jose Nekića i zadarskog HDZ-a

Valja napomenuti i podatak kako su sporni plakati koje je Pankaszz lijepio po Poluotoku zapravo plakati koji nemaju stranačke oznake HDZ-a ili SDP-a, dakle, dakle, ne radi se o plakatima Zorana Milanovića ili Kolinde Grabar Kitarović. Isti plakati usmjereni su protiv kandidata SDP-a, Zorana Milanovića, a na panoima predviđenima za plakate osvanuli su u petak.

 

 

 

 

 

“Darijo Vrsaljko zadužen je za terenski posao”

Prema informacijama koje posjeduje redakcija portala ZADAR News, naručio predsjednik GO HDZ-a Zadar, Joso Nekić. Naš izvor iz HDZ-a koji je želio ostati anoniman, to je i potvrdio.

– Ljudi nisu glupi i svi znamo da bi anti-Milanovićeve plakate naručio samo netko tko je protiv SDP-a, a to je HDZ jer se u drugom krugu nalaze Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović. Osobno znam da je plakate naručio i odobrio osobno Joso Nekić, on je odradio tu diverziju. A zna se i tko ih je tiskao i kako su plaćeni. Tog Pankasza   su našli Dario Vrsaljko i Joso Nekić i to je odrađeno kako je odrađeno. A vidimo i kako, primitivno i glupo. Inače, za teren je uvijek kada je u pitanju gradska organizacija zadužen Darijo Vrsaljko, a operacijama upravlja Joso Nekić, to je opće poznata stvar. Koliko će ovo sve skupa imati učinka, nisam baš siguran. Naime, kao što ste vidjeli, Kolinda Grabar Kitarović izgubila je u samom gradu Zadru i za to je također odgovoran Joso Nekić, predsjednik naše gradske organizacije. Ovakvim primitivnim diverzijama Nekić sramoti sve nas poštene članove stranke. Što je mislio napraviti s ovom divrzijom, natjerati nekog SDP-ovog birača da “progleda” i glasa za Kolindu? Ma molim vas lijepo. Ovakvim primitivnim ispadima samo će potaknuti one neodlučne da glasuju za Milanovića. Ovo je zapravo tipična udbaška metoda koja samo šteti zadarskom HDZ-u – kazao je za ZADAR News visokopozicionirani izvor iz zadarskog HDZ-a.

Darijo Vrsaljko, foto: Megamedia

Iako su u policiji Pankasza pitali tko ga je platio za lijepljenje spornih plakata, on to zadarskoj policiji nije htio reći.

Pankasz u NK Zadar trenira djecu od 13 do 15 godina

Što će NK Zadar napraviti s Pankaszom koji, prema informacijama koje imamo u NK Zadar trenira djecu u dobi od 13 do 15 godina, još uvijek nije poznato. Kada dobijemo očitovanje iz kluba, objavit ćemo ga.

Related Articles

Komentari

  1. , Pružamo gotovinske zajmove od 5000 do 50000 evra, 50000 do 300 000 evra po godišnjoj stopi od 2% za bilo koju osobu.
    Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da nam kažete beskrajni stres plaćanja.
      pošaljite nam e-poštu na (citybankloans10@aol.com) (citybankloan123@gmail.com);;;;;;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close