IzdvojenoZadarZADAR Sport

David Gunjević: Zakon se mora poštovati, ZADAR News će dobiti sve fakture iz mandata Borisa Skroće

EKSKLUZIVNO

U razgovoru za ZADAR News Gunjević je otkrio tko ga je konkretno nazvao iz Nadzornog odbora i ponudio mu da postane v.d. direktora kluba nakon što je sada već bivši direktor smijenjen. Razgovarali smo i o 2017. godini kada se Gunjević javio na natječaj za direktora kluba, no tadašnja politika odabrala je Željka Žilavca.

U klub ga je pozvao Rubeša

Gunjević nam je iznio i svoj generalni stav o radu Željka Žilavca u posljednjih 5 godina iako nije previše ulazio u detaljnu analizu svog prethodnika, a imao je što reći i o sada već bivšem glasnogovoniku Toniju Jeričeviću koji je otišao sa starom upravom. Objasnio je Gunjević i zašto je kao glasnogovornik najgoreg direktora kluba u povijesti Borisa Skroće nakon svega nekoliko mjeseci u klubu podnio ostavku.

Izvlačenje novca iz kluba?

Razgovarali smo i o indicijama da je novac iz kluba izvlačen u vrijeme dok je Boris Skroće bio direktor. Gunjević je kratko objasnio što zna o tim optužbama. Novi v.d. direktora potvrdio nam je kako će ZADAR News temeljem pravomoćnog rješenja Povjerenika za informiranje koje je naložilo Košarkaškom klubu Zadar da nam dostavi sve ulazne i izlazne fakture od 2013. do 2017. godine, dakle za cijeli mandat Borisa Skroće ZADAR Newsu dostaviti tražene dokumente koji će onda biti javno objavljeni.

Je li HDZ-ova kampanja plaćana klupskim novcem po nalogu Božidara Kalmete?

Za kraj, prokomentirao je novi šef uprave kluba i glasine kako je HDZ-ova kampanja za predsjednika države financirana kroz KK Zadar po nalogu Božidara Kalmete kao i da su pojedini ručkovi i večere u mandatu Borisa Skroće plaćani klupskim karticama.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button