112IzdvojenoZadarZADAR Sport

Davor Karlović: Stavovi izneseni na službenim stranicama kluba nisu stavovi Nadzornog odbora

TKO OBJAVLJUJE NEPOTPISANA PRIOPĆENJA?

“Nastavno na uvredljive izjave Predsjednika stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza gospodina Dina Rađe u kojima je izravno prozvao navijače Košarkaškog kluba Zadar, ovim putem želimo stati u obranu i dignitet naših navijača te najoštrije osuđujemo ovakav način komunikacije, pogotovo prema onima koji još uvijek vjeruju u hrvatsku košarku.

Podsjećamo gospodina Rađu da je i on u svojoj košarkaškoj karijeri branio zadarske boje, kao i gospoda Vrankovići, te im je tada mišljenje i glas zadarskih navijača itekako značio.

U situaciji kada je hrvatska košarka svedena na najniže razine u svojoj povijesti, mišljenja smo da bi svi oni koji obnašaju najviše funkcije trebali preuzeti odgovornost za ovakvo stanje te se minimalno ispričati svima.

Sportski je priznati poraz a da ne bi ostalo samo slovo na papiru – mi kao Košarkaški klub Zadar preuzimamo odgovornost za sve loše što se događalo u Klubu i ispričavamo se našim navijačima na svemu što su proživljavali ili proživljavaju te ovim putem pozivamo vodstvo Saveza da naprave isto i javno se ispričaju, kako zadarskim, tako i svim ljubiteljima ovoga sporta.

Jer oni su jedini razlog zbog kojeg još uvijek postojimo”, objavljeno je na Facebook stranicama KK Zadar. 

Član Nadzornog odbora KK Zadar, Davor Karlović za ZADAR News izjavio je kako priopćenje objavljeno na službenim klupskim stranicama nije stav Nadzornog odbora. 

– Apsolutno sam protiv svakog oblika vrijeđanja. Priopćenje koje je objavljeno na Facebooku KK Zadar nije stav Nadzornog odbora. Nije mi jasno tko, kako i zašto objavljuje nepotpisana priopćenja – kazao nam je Davor Karlović. 

Gunjević opet slagao javnost, ali i prekršio zakon: ZADAR Newsu odbija dostaviti obećane fakture

Od izvora iz kluba doznali smo kako je priopćenje objavio David Gunjević, direktor KK Zadar na poticaj i pritisak Ante Rubeše, predsjednika Nadzornog odbora KK Zadar c

Međutim, priopćenje nije izglasano na Nadzornom odboru i kao tako smatra se Rubešinim, odnosno Gunjevićevim pamfletom. 

Za podsjetiti je i podatak kako je David Gunjević i danas dok je kršio Zakon o pravu na pristup informacijama ZADAR Newsu odgovarao s klupskog, ali nepotpisanog e-maila. Amaterski, neprofesionalno i kokošarski.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button