GalerijeIzdvojenoVijestiZadar

Dobar posao u Bratislavi: Vir turizam jedini je iz Hrvatske imao štand na najvećem turističkom sajmu

Jubilarni 25. ITF Slovakiatour sajam za putovanja i slobodno vrijeme

DOBAR POSAO U BRATISLAVI: VIR TURIZAM JEDINI JE IZ HRVATSKE IMAO ŠTAND NA NAJVEĆEM SLOVAČKOM TURISTIČKOM SAJMU

Ljepote otoka Vira Slovacima nije trebalo posebno predstaviti, ali lijepo je bilo podsjetiti se. Na ITF Slovakiatour 2019., najvećem slovačkom sajmu za putovanja i slobodno vrijeme koji slavi 25 godina postojanja, djelatnici Turističke agencije Vir turizam postavili su štand s poklonima za posjetitelje sajma te održali prezentaciju otoka na kojoj je dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

– Odradili smo dobar posao predstavljajući otok i njegovu turističku ponudu, pa je nakon prezentacije bilo prilično upita za Vir. Naravno, posao smo odradili i s turoperatorima, agencijama i turističkim novinarima koji su bili fascinirani brojem Slovaka koji ljetuju na otoku – kaže Srđan Liverić iz Turističke agencije Vir turizam.

Liverić i šef agencije Mate Čulina najveći su dio posla odradili neposredno uz novi virski štand koji je šarmom privukao pažnju ne samo slovačkih putnika i turista, već i direktora ureda Hrvatske turističke zajednice za Češku i Slovačku Dubravka Miholića, koji se s Viranima družio tjedan ranije na sajmu u češkom Brnu. Slovački dio turističke promocije Vira odrađen je od 24. do 27. siječnja s prezentacijom u Bratislavi te uz sudjelovanje brojnih predstavnika slovačkih medija, investitora i poslovnih partnera virske destinacijske kompanije. ITF Slovakiatour kao sajam za putovanja i slobodno vrijeme, jedan je od općenito vodećih sajmova u Slovačkoj za turističku industriju i ugostiteljstvo. Slovakiatour je prilika za predstavljanje turističkih proizvoda i usluga, a svi posjetitelji mogu dobiti informacije od turoperatora, putničkih agencija, hotelijera i zrakoplovnih tvrtki kako bi mogli organizirati vlastite planove za odmor. Izlagači poput Vir turizma koriste sajam za interakciju s potencijalnim kupcima usluga i predstavnicima turističke industrije.

– Ovaj jubilarni 25. ITF Slovakiatour bio je najposjećeniji dosad, a kako smo jedini iz Hrvatske imali promidžbeni štand, sva je pažnja Slovaka koji se zanimaju za ljetovanje u Hrvatskoj bila usmjerena prema nama – prenosi Liverić dobar posao u Bratislavi. Ovogodišnji ITF Slovakiatour okupio je 350 izlagača iz mnogih svjetskih zemalja, od Hrvatske, Češke, Cipra, Kine i Dominikanske Republike do Irana, Kenije, Kube, Austrije, Italije, Maroka i brojnih drugih.  

O značaju slovačkog turističkog tržišta za Vir nabolje govore brojke. Slovačka je četvrto emitivno virsko tržište sa 12.833 ostvarenih turističkih dolazaka i 108.612 noćenja, što predstavlja rast od 19,5 posto (10.742 u 2017.) u dolascima i 18 posto u noćenjima (92.049). Uz Slovence, Mađare i Nijemce, jedino su Slovaci prošle godine imali više od 100 tisuća noćenja i 10 tisuća dolazaka, s kontinuiranim turističkim rastom te rastućim poslovnim i prijateljskim vezama na otoku.  

[ FOTO ] Čulina i Liverić u društvu direktora HTZ-a Miholića te predstavnika TZ-a iz Makarske, Tučepa i Gradaca / Virski štand na ITF Slovakiatour i prizori sa sajma
Related Articles

Komentari

 1. Pozdrav tamo. Mi nudimo kredite od $ 5,000 do $ 2,00,000. Uz punu pravnu dokumentaciju o financiranju kao i odobravanje i licenciranje akreditiranih sredstava klijentima u roku od 3-5 radnih dana. sljedećeg;
  Teški zajmovi,
  Osobni zajmovi,
  Poslovni krediti
  Zajam za zajednički pothvat
  Studentski kredit,
  kredit za automobil,
  Građevinski krediti,
  premošćivanje kredita,
  Osobni zajmovi,
  Hipotekarni krediti, E.T.C
  Ljubazno nas kontaktirajte na: freedomfinancialnetwork2019@gmail.com

 2. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
  i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

 3. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close