IzdvojenoZadar

DOZNAJEMO – Prosječna plaća uhljeba u Turističkoj zajednici Grada Zadra prelazi 13 tisuća kuna

Djelatnici u Turističkoj zajednici Grada Zadra imaju prosječnu plaću od 13,378.00 kn, podaci su ovo do kojih je tijekom jučerašnjeg dana došla redakcija portala ZADAR News, a koje nije demantirao najnesposobniji šef zadarske TZ, Mario Paleka.

Da stvar bude gora, ne radi se o brutto, već o netto plaći, pa tako na račun poreznih obveznika odlazi znatno više novca.

Inače, kada je u pitanju Turistička zajednica Grada Zadra, nije zgorega redovito podsjetiti građane kako se radi o “instituciji” koja je lani uspjela napraviti gubitak veći od milijun kuna nakon propalog koncerta Rite Ore na Višnjiku.

Poslovično nesposobni Paleka tada je “mrtav – hladan”, na opće zgražanje javnosti medijima poslao priopćenje (koje mu je napisao jedan djelatnik TZGZ-a) kako je “to” smjer u kojemu TZ i Grad Zadar treba ići. Kada je govorio o smjeru, nije isključeno da je Paleka mislio na povećanje svoje osobno plaće koja premašuje iznos premijerske plaće.

Također, valja naglasiti kako je za 10 zaposlenika TZGZ Paleka podigao plaće za čak 15% u odnosu na prošlu godinu.

Eto, očito je da se ima, meže, može i maže …



Related Articles

Komentari

  1. Jeste li poslovni muškarac ili žena? Ja sam izvršna direktorica zajma kompanije Hope Elinal i želim da svi znate da smo osposobljeni za pozajmljivanje zajmova samo onima kojima je kredit potreban kako bi proslavili svoj Badnjak na bolji način nego ikad prije, ali i onima koji su u trebate financijsku potporu što god, pa ako vam je potreban božićni zajam ili zajam da biste očistili dugove ili račune, onda nam se možete obratiti na naš e-mail u VIA (Kplendes@outlook.com) za više detalja. po ovoj transakciji zajmi sredstava +1 (205) 2177-288

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close