ZadarZadne-Izdvojeno

Dragan Ranj podnio ostavku u SDP-u, SDP se ogradio priopćenjem

sdp-presica-210211-01dragan_ranjDragan Ranj, sada već bivši vijećnik SDP-a u MO Brodarica, kojega su jutros podržali članovi HDZ-a, podnio je nakon svog nemoralnog čina ostavku na svoje članstvo u stranci, SDP-u.

– Dragan Ranj je podnio ostavku na mjesto člana SDP-a i tu je pismenu odluku donio nakon konstituiranja MO Brodarica – kazala je Omerka Šarić u razgovoru za ZDNews.hr.

Dodala je kako je čin Ranja nemoralan i kako ga ona više ne smatra članom SDP-a.

– Za mene je to dno dna. Ne znam što reći na sve.

Priopćenje SDP-a koje potpisuje Sabina Glasovac prenosimo u cijelosti:

Zadarski SDP zgrožen je činom koji se dogodio jutros na konstituirajućoj sjednici MO Brodarica budući je Gradski odbor SDP-a Zadar donio odluku o postizbornoj suradnji SDP-a s Akcijom mladih u tri vijeća mjesnih odbora.

Za SDP je bilo kakva suradnja s HDZ-om, a pogotovo ovim koji više od 20 godina ucjenama, prijetnjama, pogodovanjima, korupcijom i kriminalom vodi naš grad, apsolutno neprihvatljiva te ovakvo samovoljno ponašanje Dragana Ranja smatramo grubim narušavanjem ugleda SDP-a. Dragan Ranj u ovom slučaju nije samo pogodovao HDZ-u, već je na najgori mogući način, predlažući sam sebe za predsjednika iako je dobio najmanji broj glasova, izigrao volju građana. Za takve ljude kao što je Dragan Ranj nema i neće biti mjesta u SDP-u.

Temeljem čl. 18 Statuta SDP-a protiv člana čije je ponašanje i djelovanje usmjereno protiv odluka stranačkih organa i grubog narušavanja ugleda SDP-a, provodi se stegovni postupak, stoga ćemo pokrenuti hitni postupak isključenja Dragana Ranja iz stranke jer je svojim postupcima prekršio odluke stranke, prevario birače i nanio štetu SDP-u.

Ispričavamo se svim biračima SDP-a koji su nam dali svoj glas na izborima u Brodarici, a zasigurno ga ne bi dali da su znali da će ga Dragan Ranj zloupotrijebiti i iskoristiti kao osobni zalog za suradnju s HDZ-om, a od Dragana Ranja tražimo da vrati svoj vijećnički mandat stranci, ako ne zbog stranke, a onda zbog naših birača.

 

 

 

Predsjednica:

Sabina Glasovac, v.r.

 





Related Articles

Back to top button