112IzdvojenoZadar

Državni tajnik Šime Erlić gostovao na radiju čiji vlasnik je imao odnose s maloljetnim dječacima

Novoizabrani predsjednik zadarskog GO HDZ-a i državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova, Šime Erlić gostovao je danas u radio emisiji Antene Zadar čiji vlasnik je, o čemu smo objavili niz članaka s dokazima koji to potvrđuju, imao odnose s maloljetnim dječacima.

>> Kronološki poredane tekstove o aferi “Franko Pavić” možete doznati klikom ovdje

Iako je Erlić u spomenutom programu trebao gostovati prije desetak dana, naš izvor iz Erlićevog ministarstva kazao nam je tada kako bi njegovo gostovanje u emisiji čiji je vlasnik evidentno bio u odnosima s maloljetnim dječacima bio štetan za Vladu i ministarstvo.

‘Gostovanjem u tim medijima naštetio bi sebi, Vladi, ministarstvu i ministrici Nataši Tramišak’

– Te poruke same po sebi su degutantne, trebalo bi rasvijetliti tu cijelu priču da se vidi zašto policija nije ispitala sve žrtve, jer je suludo da takva prijava uz brojne dokaze završi odbačajem. Što se tiče samog Šime Erlića  njegovog potencijalnog gostovanja u emsiji na radio postaji ili na portalu čiji je vlasnik o kojemu ste pisali, mislim da bi mu to itekako zamjerili u Vladi, ali i našem ministarstvu, uključujući i ministricu Natašu Tramišak prije svega jer Šime je, kao što ste nam rekli, upoznat s cijelim slučajem – kazao nam je tada Erlićev bliski suradnik i pouzdani izvor.

No, to Erlića očito nije bilo previše briga pa je danas ipak na svoju ruku odlučio gostovat u spomenutom programu.

Što će o svemu reći ministrica Nataša Tamišak, objavit ćemo kad dobijemo službeni odgovor. 

>> Kronološki poredane tekstove o aferi “Franko Pavić” možete doznati klikom ovdje

Related Articles

Back to top button