IzdvojenoZadar

Dukić Dilberu zbog nemara skinuo 20% od plaće

Jurica Dilber, ravnatelj institucije Zadarski sport koja je u stopostotnom vlasništvu Grada Zadra kažnjen je s oduzimanjem 20% iznosa od plaće za prošli mjesec, informacija je ovo koja je potvrđena redakciji portala ZADAR News od strane više djelatnika Grada Zadra.

Osim po nemaru, Dilber je javnosti i poznat po tome što na novinarske upite u pravilu ne odgovara, čak i ako upit ponovite više puta. Međutim, iako upite ne prima, Dilber angažira svog kuma da kontaktira redakciju našeg portala kako o njemu i njegovim marifetlucima ne bi dalje pisali. Iz toga, logički, proizlazi kako Dilber naše upite itekako zaprima, pa umjesto odgovora koje treba i mora dostaviti koristi ostale metode kako se u javnosti ne bi pisalo o nepravilnostima u ustanovi kojoj je na čelu.

Slijedom svega navedenoga i izbjegavanja službenog odgovora na upite, iz Grada nam je danas stigla i službena potvrda kako je Dilberu skinuto 20% iznosa s plaće za prošli mjesec zbog nemara.

Prema jednoj verziji, Dilber je kažnjen zbog niza nepravilnosti u radu Zadarskog sporta, a po drugoj, radi činjenice da je na jedan sastanak u Grad Zadar kasnio pola sata.

Bilo kako bilo, Dilber je kažnjen s umanjenjem plaće od 20% i to je zasigurno poruka i samom Dilberu koji svoj posao očito ne smatra dovoljno ozbiljno. U tijeku je i revizija koja bi trebala konačno utvrditi je li u samom poslovanju ove institucije bilo nepravilnosti, na što mnoge indicije i više nego upućuju.

Foto: 057infoRelated Articles

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close