IzdvojenoZadar

Dvije odvojene ankete HDZ-a i NHR-a potvrdile: Mario Paleka je najnepopularniji političar u Zadru

Mario Paleka najnepopularniji je zadarski političar – podaci su to koje je ZADAR Newsu iznio nedavno Mate Lukić, predsjednik gradske organizacije stranke Neovisni za Hrvatsku – Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović koja je istu anketu nedavno provela na području grada Zadra.

NHR-ova i HDZ-ova anketa potvrđuje isto, Paleka je najnepopularniji

Sličnim podacima barataju i u zadarskom HDZ-u. Naime, prema izvorima iz te stranke, interna anketa koju su u zadarskom ogranku te stranke naručili od jedne agencije netom prije izbijanja krize uzrokovane koronavirusom.

I prema njihovoj anketi, najnepopularniji političar je Mario Paleka, vjerojatno najnesposobniji direktor Turističke zajednice Grada Zadra u povijesti.

Najnesposobniji direktor u povijesti

Ono što Paleki mnogi zamjeraju je nedostatak obrazovanja i kompetencija kada je turizam u pitanju. Naime, Paleka je završio kineziologiju i dodirnih točaka s turizmom prije dolaska na ovu bitnu funkciju nije imao, ili je imao vrlo malo. Čak je i stručni ispit položio mimo zakonskog roka od jedne godine.

Napravio je milijunski dug i govorio kako je to smjer u kojemu treba ići

Zadrani će, ipak, Paleku najviše pamtiti po mega fijasku zvanom “koncert Rite Ore u Zadru” iz 2019. godine. Naime, prema javno dostupnim informacijama, milijunski dug koji je generirao Palekin osobni fijasko ostat će vjerojatno upisan u povijest grada Zadra kao jedan od najvećih financijskih promašaja ikad. Tome valja dodati i Palekinu katastrofalnu izjavu nakon koncerta kako je “to smjer u kojemu Grad Zadar i Turistička zajednica trebaju ići”.

Mate Lukić: Paleka je najnepopularniji, nikad nismo bili za njega

– On je najnepopularniji političar prema našoj anketi – kazao nam je nedavno Mate Lukić.

Za istaknuti je i podatak kako je sam Lukić nedavno izjavio kako Mario Paleka nikad nije dobio podršku NHR-a.

Oni su, nsime, bili za stručnog čovjeka, Hrvoja Anića koji, nažalost, nije prošao jer je tako svojevoljno odlučio Palekin drugar iz mladosti i zadarski gradonačelnik, Branko Dukić.

Foto: Index.hr

Related Articles

Komentari

  1. Pozdrav, trebate li brz zajam?
    Ja sam Susan Benson, zajmodavac sam i financijski savjetnik.

    S obzirom na ekonomsku stagnaciju kroz koju svijet prolazi zbog nastajanja Corona-virusne bolesti (COVID-19), mnogi se ljudi suočavaju s nevremenim financijskim izazovima. S prisutnošću novčanog viška u našoj instituciji, želimo ubrzati promet novca financiranjem klijenata unutar i izvan Europe kreditom.

    Ako vam je potreban hitan zajam za pokretanje posla, kupite kuću ili automobil ili vam treba zajam iz drugih osobnih razloga? Želim da kontaktirate moju tvrtku. Pružamo sve vrste zajmova kao osigurani i neosigurani zajmovi. Ako ovo čitate i znate da vam treba financijska podrška, jednostavno nam pišite putem e-pošte: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ili mi direktno pošaljite poruku na WhatsApp putem: +447903159998 i primite odgovor u trenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close