ZadarZadne-Izdvojeno

Edvin Šimunov: “Liburnija ne podržava kandidatkinju HDZ-a, kaznit ćemo neodgovorne vozače”

liburnija2Nekoliko autobusa zadarske gradske tvrtke Liburnija osvanulo je jutros oblijepljeno plakatima kandidatkinje HDZ-a za predsjednicu države, što je izazvalo zgražanje građana koji su s gnušanjem komentirali ovakvo neodgovorno i samovoljno ponašanje.

Direktor Liburnije, Edvin Šimunov u razgovoru za ZDNews.hr kazao je kako tvrtka kojoj je na čelu, a koja se financira proračunskim novcem Zadrana, ne podržava HDZ-ovu kandidatkinju.

– Mi ne podržavamo gospođu iz HDZ-a. To moram naglasiti. Ne znam gdje su ti plakati, ali ako postoje, kao što tvrdite, bit će odmah uklonjeni. U našim autobusima se voze građani različitih političkih i ostalih svjetonazora i to treba poštovati. Onaj vozač koji je zalijepio na autobus kojim upravlja ovaj plakat bit će strogo sankcioniran. Dakle, radi se o samovolji nekoliko vozača, a ne o stavu Liburnije – kazao je Šimunov i dodao kako su netočna naklapanja pojedinih političara kako je na dan održavanja skupa gore spomenute kandidatkinje za predsjednicu države, vozila posebna relacija Arbanasi – Narodni trg.

– Ta naklapanja su laž i netočna su. Ne postoji nikakav dokaz za to – kazao je za kraj.





Related Articles

Back to top button