ZadarZadne-Izdvojeno

EKSKLUZIVNO – Mario Pešut nakon dvije godine pronašao stan Dariji Šimunov!

Nakon što u dvije godine nije napravio gotovo ništa po pitanju slučaja Šimunov, Mario Pešut, pročelnik za zdravstvo i socijalnu skrb napokon je odlučio prihvatiti se posla i riješiti slučaj teško bolesne Darije. Podsjetimo, ZDNews.hr pisao je o ovoj temi prije nekoliko dana, a nakon određenih pritisaka koji su izvršeni na zadarskog pročelnika, slučaj bi konačno trebao biti riješen za nakoliko dan. Obitelj Šimunov napokon će imati svoj krov nad glavom!

– Eto, nakon pisanja medija i na koncu posljednje objave vašeg portala, ZDNews.hr-a, gospodin Pešut je napokon počeo raditi svoj posao, te je užurbano uspio riješiti stan za Dariju. Dok razgovaramo o ovoj temi, Grad Zadar uređuje stan u kojega će preseliti branitelja koji se nalazi u našem budućem stanu – kazala je majka Darije Šimunov, Tanja, u razgovoru za ZDNews.hr.

Prema obećanjima Marija Pešuta, pročelnika za zdravstvo i socijalnu skrb, obitelj Šimunov uselit će u stan u ulici Vinka Pauskog unutar nekoliko dana.

– Točno je da smo uspjeli riješiti stan za obitelj Šimunov i veselimo se njihovom ulasku u isti. Tanja i Darija će useliti u stan iznad trgovinskog centra kroz nekoliko dana, to vam sa sigurnošću mogu potvrditi. Baš danas smo gospođa Šimunov i ja bili u tom stanu u kojemu se nalaz jedan branitelj, kojega ćemo ovih dana peseliti u manji stan na Kalelargi, čim se u istom dovrši proces renoviranja – kazao nam je Pešut.

Slučaj se počeo rješavati tek nakon medijskih natpisa

– Tek nakon medijskih pritisaka Pešut je odlučio riješiti slučaj. Rekao je da mora riješiti naš slučaj i otići na godišnji odmor jer mu je ‘dosta svega’. Što se tiče Darije, ne možete ni zamisliti kako se ona osjeća svih ovih dana, odnosno kako se osjeća pune dvije godine. Mi više ne vjerujemo nikome i dok se ne uselimo u taj stan nećemo se veseliti, jer su nas puno puta prevarili do sad – kazala nam je za kraj gospođa Tanja, ogorčena majka Darije Šimunov.





Related Articles

Back to top button