IzdvojenoZadar

‘Enio je strvinar i populist koji je na člancima ZADAR Newsa i građanskoj inicijativi pokupio jeftine političke poene’

JAVIO SE MATE

Enio i njegovi vijećnici iskoristili su tekstove koji su objavljeni na ZADAR Newsu u vezi rušenja dvorane Jazine, ali i organizatore prosvjeda tako što su aktualnu temu populistički donijeli na sjednicu Gradskog vijeća i cijelu priču, tužno i jadno, na očigled svih prezentirali kao svoju.

Ovo jučer bilo je otužno skupljanje političkih poena. Iako su znali da će svi vijećnici biti protiv rušenja Jazina, cilj im je bio da se javnosti još jednom, kao i uvijek dosad predstave kao zaštitnici i spasitelji našeg hrama košarke, a i više je nego očito da su originalnu ideju ukrali inicijatorima ove teme. Tragikomično je da se nisu ni pojavili na skupu protiv rušenja ispred Jazina, ali danas itekako politički strvinare nad ovom temom.

S druge strane, nakon tri mjeseca su shvatili da u odluci za školu u Kožinu nema ništa loše pa su je podržali, a za dvoranu su se opet izgubili pa im sad treba par mjeseci da skuže da je i dvorana ok, ali kolektiv pati i skupo to plaća.

Enio i njegov kompić, Rubeša uspjeli si nemoguće – satrali su KK Zadar u svega par mjeseci, i sad kao ide Enio iz Nadzornog odbora. Zapravo samo pere ruke kao Pincije Pilat, nema on, kao ništa s tim.
Ovo što oni rade čak nije ni smiješno, tragično je.

Mate Lukić. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button