IzdvojenoZadar

Erol Gaši, koji bi pojedinim novinarima zabranio da rade svoj posao opet napada. Ovaj put mu je meta glavni urednik Zadarskog lista Šenol Selimović

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra, SDP-ov Erol Gaši, koji je u javnosti od prije poznat po ispadima i napadima na slobodno novinarstvo i novinare (više o tome pročitajte ovdje), opet je, koristeći svoj Facebook profil javno napao kolegu novinara. Za razliku od svog prvog kukavičkog napada na novinare, Gaši je ovaj put bio toliko hrabar, pa je i napisao koga napada. Radi se o Šenolu Selomoviću, glavnom uredniku Zadarskog lista kojemu Gaši zamjera puno toga.

gasi2

gasi4

Na SDP-ovoj web stranici izignorirali Bernardićevo gostovanje u Zadru
I dok Gaši još jednom javno sramoti sebe i svoju stranku i razračunava se s ‘nepoćudnim novinarima’, isti bi se mogao zapitati zašto njegova stranka, primjerice, kada je novoizabrani predsjednik SDP-a gostovao u Zadru, ništa o tome nije objavila na svojoj službenoj stranici (www.sdp-zadar.org), kao ni na Facebook i Twitter profilima. Naime, na spomenutoj web stranici zadarska gradska organizacija SDP-a u pravilu objavljuje sve vijesti koje su vezane za rad te organizacije, njihovih članova, ali i predsjednika stanke (sve do dolaska Davora Bernardića, op. a.). No, kada je riječ o Davoru Bernardiću, koji je nedavno boravio u Zadru – na službenim stranicama ni slova o tom posjetu!

Gašijeva manipulacija i prešućivanje istine

A da Gašijeve primjedbe nemaju veze sa zdravom pameti ponajviše govori i činjenica kako je Davor Bernardić, čovjek o kojemu Gaši i ostatak GO SDP-a Zadar nemaju najbolje mišljenje i protiv kojega su javno govorili, dobio cijelu naslovnicu upravo u Zadarskom listu, a potpisnik tog intervjua bio je baš prozvani Šenol Selimović. Taj broj Zadarskog lista, Gaši, očito, nije vidio ili je taj dan prespavao ne čitajući dnevne novine.

Ljut jer mu mediji ne žele prenijeti priopćenje?

Inače, Gaši je prema svemu sudeći jako ljut na činjenicu jer ga dio zadarskih medija nije doživio osobno. Naime, vijećnik je prije nekoliko dana medijima (uključujući i ZADAR News) poslao priopćenje u kojemu je brljavio o rad Košarkaškog kluba Zadar, dok je, nekoliko mjeseci prije na sjednici Gradskog vijeća o istoj materiji govorio na drugačiji način.
Možda u tome leži pitanje zbog čega Gaši opetovano napada novinare i njihov rad. Gašiju bi vjerojatno bilo puno bolje da se uhvati rada za koji je plaćen i da na Gradskom vijeću postavlja logička i pametna pitanja. Rad novinara i novinarskih redakcija u nekim vremenima se doživljavao drugačije, pa je iz svojih ispada i balinanja i više nego razvidno što bi i kako Gaši radio u ‘ono vrijeme’. Bojimo se i zamisliti što bi sve Gaši radio nepoćudnim novinarima i kako bi se s njima razračunavao.

Gaši bi sam sudio tko su novinari kojima bi trebalo zabraniti rad u profesiji

Podsjetimo, ovo nije prvi Gašijev javni napad na novinare. Kao što smo već napisali, on je u svibnju 2015. godine izjavio kako bi pojedinim novinarima trebalo zabraniti rad u struci. Iako je tada redakcija ZADAR Newsa tražila službeno očitovanje GO SDP-a Zadar o njegovim napadima na novinare i novinarsku profesiju, odgovor predsjednice Sabine Glasovac je izostao.

Gašijev napad na novinare iz 2015. godine
Gašijev napad na novinare iz 2015. godine

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Oznake

Related Articles

Komentari

  1. Tražite li financijsku slobodu? Jeste li u dugovima, trebate zajam za pokretanje novog posla? ili se financijski srušite, trebate kredit za kupnju automobila ili kuće? Odbijate li zauvijek financiranje iz svoje banke? Želite li poboljšati svoje financijske? Trebate li zajam za svoje račune? Više nemojte tražiti, želimo Vam priliku za sve vrste kredita koje dobivate po vrlo povoljnim kamatnim stopama od 3% potrebite za više informacija, kontaktirajte nas sada putem e-pošte: socialfundltd@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close