Tehnologija

Evleaks objavio rendere Galaxyja Note7

Rane informacije o uređajima koji se tek trebaju pojaviti na tržištu svakodnevno dolaze iz raznih izvora. Jedan od njih je i Evan Blass koji je široj javnosti možda poznatiji pod @evleaksnadimkom kojeg Blass koristi na svom Twitter računu.

Glavna razlika između informacija koje postavi Blass i ostali mnogobrojni izvori je u tome što Blass u najvećem broju slučajeva raspolaže s točnim informacijama, dok većina ostalih tek nagađa što bi se moglo naći ili što bi oni osobno željeli vidjeti na nekom uređaju.

Blass je ovaj put putem Twittera objavio rendere koji pokazuju konačni izgled Samsungovog Galaxyja Note7. Kako vidimo iz priloženog dotični mobitel doći će u barem tri različite boje kućišta (Black Onyx, Silver Titanium i Blue Coral) te s obje strane zakrivljenim zaslonom.

Jedan drugi izvor, tvrtka Olixar koja se bavi proizvodnjom zaštitnih stakala za mobitele otkrila je, odnosno potvrdila kako će Galaxy Note7 imati s USB-C port te kako će S Pen biti smješten s donje strane uređaja.

Dosadašnje glasine sugeriraju 5,7″ QHD Super AMOLED zaslon, Snapdragon 821 i Exynos 8893 SoC-eve, 6 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, kamere od 12 i 5 MP, bateriju od3.600 mAh te otpornost na vodu i prašinu. Što je od svega ovoga točno vidjet ćemo 2. kolovoza na Samsungovom Unpacked događaju kada se očekuje i službeno predstavljanje Galaxyja Note7.

note7galaxy note72 note74 note76





Related Articles

Back to top button