ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Ferdo Milin odustao od vođenja NK Zadar

ferdoTrener NK Zadar Ferdo Milin podnio je neopozivu ostavku koju je i elektronskom poštom uputio u medije.

Milin je u prosincu  prošle godine ponio ostavku koju je povukao, a svojoj posljednjoj odluci je je napisao kako “zbog, po mom mišljenju nešto lošijih rezultata ove sezone, a i mog osjećaja da se momčad pod mojim ravnanjem u ovome trenutku ne može podignuti na viši nivo forme, preuzimam svu odgovornost na sebe i podnosim neopozivu ostavku na mjesto trenera prve momčadi Zadra.”

Nakon skoro dvije sezone koje je proveo na klupi Zadra, Milin se poziva i na  određeno zasićenje, gubitka energije pa kao trener ima odgovornost u ovakvoj situaciji prepustiti prvu momčad nekome drugome tko će donijeti novu elan i pokušati podignuti momčad, navodi Milin.

Želim posebno naglasiti da je u ovom periodu u kojem sam bio prvi trener Zadra za mene bila velika čast voditi momčad iz Grada u kojem sam ponikao i proveo veći dio svoje karijere kao igrač, koji mi je na kraju krajeva dao šansu da krenem u trenerske vode. Želim se zahvaliti na tome prije svega Upravi kluba na čelu s Renom Sinovčićem i predsjednikom Josipom Bepom Bajlom. Zahvaljujem se publici koja me je podržavala, a i onima koji me nisu podržavali zahvaljujem jer su mi bili dodatni motiv u mome htijenju da budem još bolji i napredujem iz dana u dan. Nadam se i vjerujem da će Zadar nastaviti putem koji je krenuo, da će i ove sezone ostati u Prvoj HNL i da će napraviti toliko željeni iskorak prema gornjem dijelu ljestvice. U meni će sigurno imati najvećeg navijača. Jer, mi smo Zadrani, Zadar je naš, poklikom je ferdo Mislin završio svoje obrazloženje ostavke.

 





Related Articles

Back to top button