GalerijeZadar

FOTOGALERIJA – Beauty salon Idassa, ekskluzivni prostor za dame koje za sebe žele najbolje

U Zadru je nedavno otvoren novi salon ljepote „Beauty salon Idassa“, na Relji nasuprot glavne pošte.

Riječ je o vrhunski opremljenom salonu čija vlasnica Irma Grabić ponosno ističe kako je krenula u ovaj posao sa željom da svim damama pruži visokoprofesionalnu i kvalitetnu kozmetičku uslugu koja će istaknuti njihovu ljepotu i jedinstvenost.

– Pored široke palete usluga iz područja noktiju, njege lica, njege tijela,… ono što nas izdvaja od drugih je profesionalni rad i ljubaznost na visokoj razini u cilju što ljepšeg i udobnijeg boravka kod nas, kazala nam je Irma Grabić, a mi dodajemo kako je ovo jedan od najvećih salona u Zadru, ekskluzivno uređen.

U ovom prekrasno uređenom i prostranom salonu, sve su sobe odijeljene radi bolje i učinkovitije nuđenja usluge kao i privatnosti klijenata i korisnika salona.
Želeći se što bolje predstaviti Zadrankama prigodom otvaranja salona, Irma Grabić izradila je cijenik  s aktualnim akcijama, pa primjerice stavljanje trajnog laka košta svega 40 kn! Uz promotivne cijene, svaki deseti tretman je besplatan u prosječnoj vrijednosti prethodnih devet tretmana.

 

i11 i10 i9 i8 i7i6 i5i4 i3 i1 i3





Related Articles

Back to top button