GalerijeIzdvojenoZadar

FOTOGALERIJA – Drugi tjedan ‘Maškara na Viru 2019.’ i odlične zabave

APERITIV ZA CRVENU MUŠKETIRKU, INDIJCIMA VINO I ŠUNKA

Sjajne maske i dobro raspoloženje uz energičnu zadarsku grupu Calypso vladali su subotnjom pozornicom Maškara na Viru, a podijeljene su i nagrade za najljepše maske drugog tjedna virske karnevalske manifestacije. Mušketirka u crvenoj kombinaciji dobila je slavni aperitiv Aperol Spritz za najbolju individualnu masku, dok su raspojasana Indijka i dva Indijca podijelili dvije boce vina te kilogram kuhane šunke. Program je kao tjedan ranije na svečanosti otvaranja, kada je nastupio Jasmin Stavros, vodio Igor Jelenić Toto, organizatori cijele manifestacije su destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i karnevalska udruga Vizera iz Vira, a glavni sponzor Općina Vir.

PROGRAM MAŠKARA NA VIRU

  1. veljače (četvrtak): Dječja karnevalska povorka (10 sati).
  2. veljače (subota): Velika karnevalska povorka i koncert Tempo benda (16 sati).
  3. ožujka (subota): Karnevalske igre i koncert grupe Trofej (18 sati).
  4. ožujka (nedjelja): Koncert Hot Stuff Band (20 sati).
  5. ožujka (utorak): Paljenje Karnevala i koncert Mladena Grdovića (20 sati).

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

  1. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
    i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

  2. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close