GalerijeIzdvojenoZadar

FOTOGALERIJA – Ispod asfalta na Muraju pronađena stara ‘poštanska cesta’, hoće li arheolozi usporiti projekt?

Samo tri dana otkako su započeli radovi na zadarskom Muraju, na samom početku (pored službene garaže Grada Zadra) budućeg šetališta otkriveni su arheološki ostaci s kojima se počela baviti tvrtka Arheolog d.o.o. čiji je vlasnik diplomirani arheolog Damir Martinov.

– Istina je da se na početku te ceste koja se nalazi pored službene gradske garaže nalazi pronašli, kako je mi zovemo, ‘poštansku cestu’. Taj dio je osiguran i nad njim se radi sondiranje. Ovo je tek početak našeg posla, kao što znate, s iskopima smo započeli u ponedjeljak i ovo je za nas prvo nalazište na kojemu radimo – kazao nam je Martinov.
Pitali smo ga hoće li arheološko sondiranje i potencijalni novi nalazi usporiti radove na budućoj šetnici.

– E to najviše ovisi o onome što će se pronaći na bedemima. Mi smo u kontaktu s izvođačima radova i to je sve što vam mogu reći. Mi kao Arheolog d.o.o. imamo ugovorene tri faza i mogu samo o tome govoriti. Što će se i hoće li se išta dalje pronaći, vidjet ćemo – kazao je za ZADAR News Martinov.

Podsjetimo, buduća izgradnja buduće šetnice koštat će 23.784.855,70 kuna.Related Articles

Komentari

  1. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Prijavite se za brzi i praktični kredit za otplatu računa i započinjanje novog posla ili ponovno finansiranje njihovih projekata po nižoj kamatnoj stopi od 3%, imate nizak kreditni rezultat i teško ste dobiti kapitalni zajam od lokalnih banke i druge finansijske institucije? Evo vam šansi da dobijete zajam od naše Organizacije. Pojedincima nudimo zajmove za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, proširenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. kontaktirajte nas putem e-pošte za brzi trenutni odgovor.

    E-pošta: expressscreditt@outlook.com
    Messanger: m.me/Expresssloans
    Facebook: fb.me/Expresssloans

  2. Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire. Moje ime je gospođa Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljiva svjedočanstva o tome kako sam dobila zajam od 150,000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth da ona daje zajam s kamatnom stopom od 2% ona daje sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova,poslovni zajam i kratkoročni zajam itd. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, sigurno se možete obratiti njime izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com

    Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close