112GalerijeIzdvojenoZadar

[FOTOGALERIJA] SUPERNOVA Pozvali medije u obilazak centra, pa novinarima branili snimanje

Na poziv predstavnika vlasnika, danas je organiziran obilazak trgovačkog centra Supernova Zadar, 15 dana nakon katastrofalne poplave, piše Mega Media.

Pored brojnih zaštitara, kretanje novinara dodatno je nadgledao ovaj gospodin koji se nije predstavio, ali novinarima nije dao da snimaju gdje žele. Zašto je Supernova Zadar obavijena velom tajne?

Zanimljivo, čitav prostor Supernove, baš kao i parkiralište osigurani su kao kakva vojna baza, a brojni uniformirani zaštitari stalno su novinare upozoravali da se ne udaljavaju od grupe. S nestrpljenjem su se očekivale izjave o stvarnom stanju zadarske Supernove,a pred novinare su stali Iva Surić, voditeljica centra, Ana Subašić iz PR agencije Graml i glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan. Prema izjavi Ive Surić, Supernova je zatvorena zato jer je stradala trafostanica te centar zbog toga nema struje. Sve ostale radove u Supernovi i nastala oštećenja nazvala je kozmetičkima te još jednom najavila otvaranje centra u studenom. Uslijedila su dva novinarska pitanja nakon kojih je Iva Surić pio tko zna koji put rekla da se može krenuti prema etaži -1, odnosno garaži dajući jasno do znanja da novinarska pitanja nisu poželjna. U pratnji brojnih zaštitara, novinari su ušli u garažu gdje je obilazak nekih 30 metara kvadratnih trajao točno dvije minute i 27 sekundi nakon čega su novinare nervozno ispratili na prvu etažu odnosno prizemlje. To je nekim novinarima zasmetalo te su se pobunili, a jedan od televizijskih snimatelja je čak podrugljivo predložio da su mogli sami snimiti što im odgovara i dati snimku medijima kad već ne daju da novinari slobodno pogledaju nastale štete u garaži.

Nije jasna uloga Elisa Žodana koji je izašao ususret vlasnicima Supernove na privatnoj novinskoj konferenciji govoreći nam kako tog 11.rujna zadarska policija nije zabilježila ni jedan slučaj stradavanja u Supernovi kako se to navodno govori u kuloarima.

Posebno nervozan među predstavnicima Supernove bio je muškarac koji se nije predstavio,a koji nije dao da se itko udaljava od grupe. Garaža Supernove je i 15 dana nakon poplave pod vodom! Zahvaljujući svijetlima televizijskih kamera, novinari su uspjeli zamjetiti lokve vode u čitavoj garaži, kao i žute tragove vlage po nosivim zidovima. Kada su neki htjeli otići malo dalje od mjesta gdje se novinare držalo pod kontrolom, obilazak je naglo prekinut bez objašnjenja! Na prvoj etaži Supernove je također sablasno pusto, mnogih trgovina više nema, ispražnjena je i roba i inventar, na nekim mjestima nedostaju pločice, iz podova vire strujni kabeli, a u unutrašnjosti liftova pliva voda! Unatoč pokušajima novinara da se dozna kolika je procijenjena šteta na objektu, Iva Surić tvrdi da se još ne zna, ali tvrdi i to da je objekat siguran i da su neovisni sudski vještaci građevine koje su angažirali potvrdili kako nije došlo da značajnijih oštećenja, narušavanja statike i sl. Kako danas izgleda Supernova Zadar, možete pogledati OVDJE. (NASTAVLJA SE…)

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

 1. Poštovani, ja sam zajmodavac u inozemstvu, odlučio sam dati kratkoročne, srednjoročne i dugoročne zajmove za poštene ljude koji, unatoč mjesečnim prihodima, bore se da zadovolje svoje osnovne potrebe. Kamatna stopa na kredite je 2% cjelokupnih zajmova i uvjeta ponude kredita vrlo su jednostavni. Traženi krediti dobiveni su u roku od nekoliko sati nakon podnošenja zahtjeva. Ako nas zainteresirani kontaktirajte putem ove e-pošte (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)

 2. DOBRO DAN MOJ LJUDI VUKOVAR HRVATSKA

  OBAVJEŠTENJE KAKO JA KRETAN ZA KUPOVANJE KUĆE IZ REALNE I GENERALNE ZAJEDNICE PREDUZETNIK POZVISIO kreditnu firmu Albaker. Ja sam vrlo srećan danas i bog BLESS JOSE LUIS LOAN COMPANY.
  ,
  Zovem se Abdullah Ja sam iz grada Poreča i tražio sam pravu kreditnu kompaniju u posljednjih 5 mjeseci da kupim kuću
  sve što imam je bila gomila prevara koje su me učinile da im verujem i na kraju
  od dana, uzeli su moj novac bez svega što zauzvrat
  moja nada je izgubljena, zbunjena i frustrirana, nisam nikad želela da imam bilo kakve veze sa kreditnim kompanijama na internetu, pa sam otišao da pozajmim nešto novca od
  prijatelju, rekao sam joj sve što se desilo i rekla je da mi može pomoći
  ona poznaje kreditnu kompaniju koja mi može pomoći sa bilo kojim iznosom kredita
  potreban od mene sa vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, koja je upravo dobila
  zajam od njih, uputila me je kako da se prijavim za kredit, jesam
  baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na e-poštu: (albakerloanfirm@gmail.com) nikada nisam verovao, ali sam pokušao i moj
  Najviše iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sata, nisam mogao da verujem,
  Opet sam srećan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom kreditu
  ovakve kompanije i dalje postoje na ovim prevara na svim mestima,
  molim vas savetujem sve one koji imaju potrebu za kreditom
  (albakerloanfirm@gmail.com) nikad te neće uspjeti, i
  tvoj život će se mijenjati kao i moj. Danas se brzo kontaktirajte (albakerloanfirm@gmail.com) i dobijete kredit od njih, Bog blagoslovi kreditnu firmu Albaker-a za njihovu ponudu za stvarnu ponudu.
   Uverite se da kontaktirate Albaker kreditnu firmu za vaš kredit jer sam uspešno dobila kredit od ove kompanije bez stresa.

 3. Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL:
  vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close