IzdvojenoZadar

Gaši i Marasović: “Longinova ostavka kao moralan čin? Ne treba, otići će u svibnju voljom birača”

Nakon što je ZADAR News prvi objavio kako se zadarski župan Božidar Longin cijepio preko reda, pristižu nove reakcije oporbenih političara.

Povjerenik SDP-a Zadarske županije Erol Gaši kako nije iznenađen činjenicom da se Longin cijepio preko reda. Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

– Volio bih reći da sam šokiran i da me iznenađuje to što kažete, ali nažalost niti sam šokiran niti sam iznenađen.

Cijelo vrijeme živimo u dvije paralelne Hrvatske u kojoj je HDZ-ovcima sve dopušteno, a ostali se moraju držati pravila Stožera. Tako je na svečanostima, tako je na izbornim slavljima, tako je kod odavanja posljednje počasti na sprovodima, a tako je očito i kod dobivanja cjepiva.
Stoga me više ništa ne čudi. Jedni moraju poštivati pravila, drugi po njihovom tumačenju čine dobro našim sugrađanima tako da ih krše. Zna se!
 
Od dvije kile lešade koja liječi sve pa i koronu, do uzimanja cjepiva preko reda dok drugi za svoje najmilije moraju čekati red. Ostavka kao moralan čin? Ne treba. Otići će u svibnju voljom birača kojima je, vjerujem, dosta ovakve bahatosti i uzimanja nečega što vam ne pripada!
 
Erol Gaši, povjerenik SDP-a Zadarske županije – kazao je za ZADAR News Gaši.
 

‘Političko djelovanje trebalo bi biti usmjereno radu za boljitak društva u cjelini, a ne za osobni boljitak’

 
Kandidat za župana, SDP-ov Zlatko Marasović također smatra kako se ‘takve stvari ne bi smjele događati’.
 
– Pročitavši članak o prekorednom cijepljenju župana Zadarske županije gospodina Božidara Longina mogu samo utvrditi da se takve stvari ne bi smjele događati bez obzira o kojoj osobi je riječ. Političko djelovanje svakog čovjeka koji se odluči baviti politikom trebalo bi biti usmjereno radu za boljitak društva u cjelini, a ne za osobni boljitak, bez brige za ugrožene skupine društva. Veličina čovjeka se očitava u tome koliko je spreman pomoći ‘slabijem’ od sebe – kazao je Marasović i kratkoj izjavi za ZADAR News.





Related Articles

Back to top button