IzdvojenoZadarZADAR Sport

Gaši: “KK Zadar mora vam dostaviti tražene fakture”; Žilavec i dalje ignorira pravomoćno rješenje Povjerenika za informiranje

Ako ste dobili dokumente koje kažete, onda doista ne vidim razlog da vam KK Zadar ne dostavi tražene podatke, kazao je Gaši za ZADAR News.

Kao što smo već pisali, Košarkaški klub Zadar mora redakciji portala ZADAR News dostaviti dostaviti kopije svih plaćenih računa za razdoblje u kojemu je direktor kluba bio Boris Skroće )2013. do 2017.), proizlazi to iz pravomoćnog rješenja Povjerenika za informiranje koji je klubu naložio da nam tražene dokumente dostavi.

Potvrđuje to dodatno i Zapisnik o posrednom inspekcijskom nadzoru, potpisan od strane Jagode Botički, voditeljice službe za praćenje i promicanje prava na pristup informacijama, Klasa: 042-04/20-01/17, URBROJ: 401-01/9-20-2 od 22. listopada 2020.

KK Zadar se oglušuje na pravomoćno rješenje

Međutim, KK Zadar nam još uvijek nije dostavio sporne fakture iz kojih bi moglo biti i više nego razvidno kako je klubom kao odgovorna osoba upravljao Boris Skroće, danas zaposlenik zadarske Čistoće.

Gradski vijećnik SDP-a Erol Gaši također je mišljenja kako nam traženi podaci, shodno pravnoj proceduri koju je ZADAR News poštovao do posljednjeg detalja – moraju biti dostavljeni.

– Ako ste dobili dokumente koje kažete, onda doista ne vidim razlog da vam KK Zadar ne dostavi tražene podatke. Osobno mislim da ste se obratili malo i na krivu adresu te da ste se trebali obratiti HDZ-ovim vijećnicima koji su zdušno sve ove godine podržavali financijska izvješća KK Zadar, pa i na posljednjoj sjednici kad se izglasalo dodatnih 3 milijuna kn za KK Zadar dok smo opremu za zadarsku novorođenčad umanjili za 100 tisuća kuna – kazao nam je Gaši.

KK Zadar mora nam dostaviti sve fakture za razdoblje od 1. rujna 2013. do 17. rujna 2017.

U svom posljednjem e-mailu kojega nam je poslao direktor kluba, Željko Žilavec, on navodi kako KK Zadar želi riješiti problem i još jednom nas pita koje sve fakture želimo. Odgovor Žilavcu je bio jasan od prvog dana, a jednako je jasan i danas – kao što piše u pravomoćnom rješenju, morate nam dostaviti apsolutno sve fakture za razdoblje od 1. rujna 2013. do 17. rujna 2017. I to je to. Sve znači – sve.





Related Articles

Back to top button