IzdvojenoZadar

“Gostovanje Šime Erlića u medijima čiji je vlasnik imao odnose s djecom bilo bi štetno za njega, Vladu i ministricu Natašu Tramišak”

Budući predsjednik zadarskog GO HDZ-a i državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova, Šime Erlić neće gostovati u radio emisiji Antene Zadar, vijest je ovo koja je ZADAR Newsu potvrđena iz samog ministarstva, odnosno samog vrha ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova.

Ova vijest dolazi nakon niza objava portala ZADAR News u kojima smo raskrinkali vlasnika portala i radio postaje Antena Zadar, Franka Pavića koji je prema porukama koje smo objavili, ali i razgovora s tada maloljetnim dječakom, evidentno stupao u odnose s maloljetnim dječacima.

>> Kronološki poredane tekstove o aferi “Franko Pavić” možete doznati klikom ovdje

Ipak, prijava protiv Pavića je odbačena, ali nije posve jasno zbog čega u tijeku policijske i državoodvjetničke istrage svi dječaci – žrtve nisu ispitani. Pitanje je to koje smo poslali i zadarskoj policiji koja nam i četiri dana nakon upita nije odgovorila na pitanje.

Naš izvor iz Erlićevog ministarstva kazao nam je kako bi njegovo gostovanje u emisiji čiji je vlasnik evidentno bio u odnosima s maloljetnom djecom bio štetan za Vladu i ministarstvo.

‘Gostovanjem u tim medijima naštetio bi sebi, Vladi, ministarstvu i ministrici Nataši Tramišak’

– Te poruke same po sebi su degutantne, trebalo bi rasvijetliti tu cijelu priču da se vidi zašto policija nije ispitala sve žrtve, jer je suludo da takva prijava uz brojne dokaze završi odbačajem. Što se tiče samog Šime Erlića  njegovog potencijalnog gostovanja u emsiji na radio postaji ili na portalu čiji je vlasnik o kojemu ste pisali, mislim da bi mu to itekako zamjerili u Vladi, ali i našem ministarstvu, uključujući i ministricu Natašu Tramišak prije svega jer Šime je, kao što ste nam rekli, upoznat s cijelim slučajem – kazao nam je naš izvor.

Šime Erlić još nije odlučio hoće li gostovati u radio emisiji

Kada smo od Šime Erlića pokušali u subotu doći do odgovora na pitanje hoće li gostovati u spornoj emisiji u kojoj je najavljen još prošlog tjedna, n nam je odgovorio kako još uvijek nije odlučio hoće li gostovati ili neće.

>> Kronološki poredane tekstove o aferi “Franko Pavić” možete doznati klikom ovdje





Related Articles

Back to top button