IzdvojenoZadar

Grigor Dimitrov koji je pozitivan na koronavirus posljednjih dana se družio s mnogo djece na Poluotoku, oglasio se i Stožer

Finale teniskog turnira Adria Tour 2020 koje se trebalo odigrati danas s početkom u 20 sati na Višnjiku otkazano je, izvijeatio je to sve prisutne Goran Ivanišević u ime organizatora.

Vijest da je Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus šokirala je sve prisutne na Višnjiku, kao i informacija da se upravo Dimitrov posljednjih dana družio i fotografirao s velikim brojem djece na zadarskom Poluotoku.

– Kako smo primili informaciju da je tenisač Grigor Dimitrov koji je u Zadru igrao na teniskom turniru Adria Tour pozitivan na koronavirus, molimo sve one koji su bili s njim u bliskom kontaktu dulje od 10 minuta da odu u samoizolaciju na 14 dana i jave se nadležnom epidemiologu u mjestu gdje borave, odnosno svom liječniku opće prakse. Stanovnici Zadarske županije koji sumnjaju na zarazu, odnosno koji su sa tenisačem bili u bliskom kontaktu neka se jave dežurnom epidemiologu na broj 098/332-765 i svom liječniku.

Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije od sutra će uvesti dodatnu telefonsku liniju i dodatne dežurne timove.

Ovim putem još jednom podsjećamo da su na snazi epidemiološke mjere koje između ostalog uključuju držanje socijalne distance koja je najvažnija u sprječavanju širenja koronavirusa te da moramo biti odgovorni – objavio je zadarski Civilni stožer nešto iza 21 sat. 

Uskoro opširnije.





Related Articles

Back to top button