IzdvojenoZadar

Groblje na Belafuži osvanulo prepuno ustaških grafita, uvrede i na račun Luke Modrića

Zadarsko gradsko groblje na Belafuži, kao što je i vidljivo u video zapisu kojega objavljujemo ispod ovog teksta, meta je nepoznatih pojedinaca, ali s prepoznatljivim potpisom koji namjerno i svjesno krše zakon pišući neprikladne i zakonom zabranjene (proustaške) parole dužinom cijelog bočnog zida pored kojega svaki dan prolaze i djeca. Zid groblja prepun je, osim ustaških i nacističkih simbola, odnosno svastika. 

Vrijeđaju i Luku Modrića

“Za dom spremni”, “Jure Francetić”, “Ante Pavelić”, “Ndh”, “Ajme ustaše”, “Ubi srbina”, samo su neki od brojnih natpisa na zidu gradskog groblja. Na jednom dijelu zida, baš pored natpisa “Jure Francetić” nalazi se i neprikladan i uvredljiv sadržaj o kapetanu nogometne reprezentacije. “Luka Modrić govno maleno”, jedan je u nizu natpisa.

Iako je za održavanje groblja zadužena gradska komunalna tvrtka Nasadi, do sad sporni grafiti nisu uklonjeni.

Više pogledajte u video prilogu:

Related Articles

Komentari

 1. Moje ime je Lilian N. Ovo je vrlo radostan dan u mom životu zbog pomoći koju mi ​​je Dr.saguru pružio pomažući mi da vratim bivšeg muža svojim čarolijom i ljubavlju. Bila sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer me je suprug doista varao i tražio razvod, ali kad sam došao na Dr.saguru e-poštu na internetu o tome kako je pomogao tolikom broju ljudi da dobiju svoje bivše i pomoći popraviti odnos. i natjerati ljude da budu sretni u svom odnosu. Objasnio sam mu svoju situaciju, a zatim potražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje, rekao mi je da će mi pomoći oko mog slučaja i ovdje sada slavim jer se moj suprug potpuno promijenio zauvijek. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u braku, što je velika proslava. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer je Dr.saguru doista pravi čarolija. DA LI JE POTREBNA POMOĆ TAKVA KONTAKT DOKTOR SAGURU SADA VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ili WhatsApp +2349037545183 On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretni u svom odnosu.
  1 LJUBAVNI ZAPOVJED
  2 WIN EX BACK
  3 VOĆA ŽENE
  4 PROMOCIJA SPELL
  5 ZAŠTITA ZVUKA
  6 POSLOVNI ZATVOR
  7 DOBRA ZVUKA ZA POSAO
  8 LOTTERY SPELL i COURT CASE SPELL.

 2. Pozdrav, trebate li kredit uz nisku kamatu od 2% Jeste li odbili bankovne kredite jer nemate nikakav kolateral ili imate loš kredit? Jeste li umorni od stresa u banci Zatim ste na pravom mjestu i kontaktirajte nas putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close