IzdvojenoZADAR Sport

HNK Zadar potpisao poslovnu suradnju sa SuperSport kladionicom

OVO VEĆ DJELUJE OZBILJNIJE

Kao što je ZADAR News ekskluzivno najavio prije nekoliko dana, HNK Zadar potpisao je poslovnu suradnju sa SuperSport kladionicom. Klupsko priopćenje prenosimo u cijelosti. 

“HNK Zadar sa zadovoljstvom može službeno objaviti kako je novi sponzor kluba tvrtka SuperSport! Ovime su čelnici SuperSporta prepoznali novi put i cilj daljeg razvoja zadarskog i hrvatskog nogometa. Nogomet u Zadru i Zadarskoj županiji mnogima predstavlja istinsku strast što možda i najbolje potvrđuje veliki broj djece koja se želi baviti nogometom.

Ova suradnja, kao i one sa sadašnjim i budućim sponzorima, predstavlja temelje na kojima možemo nastaviti pružati najbolje moguće uvjete za rad i razvoj svih uzrasta unutar našeg kluba. Tako je, uz sponzorstvo, SuperSport također donirao kompletnu opremu za prvu momčad HNK Zadra koja će se ove sezone natjecati u 3. HNL jug nakon što je klub prošle sezone bio prvak 1. Županijske lige.
 
Novu suradnju s tvrtkom SuperSport komentirao je predsjednik uprave HNK Zadar Damir Knežević:

“Iznimno nam je drago što je SuperSport, kao renomirana tvrtka u Hrvatskoj, prepoznao naš rad i trud za razvoj i boljitak nogometa u Zadru. Ovim putem im se istinski zahvaljujemo na podršci našem klubu i predanosti dugoročnoj suradnji. Nadamo se kako će ovo biti poticaj i drugim prijateljima kluba i fanovima nogometa da nas podrže u razvoju zadarskog nogometa u ostvarivanju još boljih rezultata i razvoju mladih”, stoji u priopćenju. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button