IzdvojenoZadar

IMAMO RAČUN: Beroš napustio kafić jer konobarica nije nosila masku. Ostao je dužan dvije kune

Danas je u Zadru došlo do manjeg incidenta u kojem je sudjelovao ministar Beroš, piše Index.

Ministar je napustio kafić jer konobarica nije željela staviti masku.

“Želio sam danas popiti kavu u jednom jadranskom kafiću. No, kako je konobarica i na moju molbu odbila nositi masku, tako sam i ja morao odbiti biti gost u tom lokalu. Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas”, poručio je Beroš na Twitteru.

Time je Beroš potvrdio događaj u kafiću koji je, prema objavama ljudi iz Zadra, ipak bio nešto neugodniji. Beroš je sjedio na terasi kafića, a konobaricu je, kad mu je uzimala narudžbu, zamolio da stavi masku s obzirom na to da je nije imala. Kad se konobarica vratila i poslužila Beroša i suprugu kavom, i dalje nije imala masku. Beroš je odmah potom, opisuju svjedoci, uz glasno negodovanje prema konobarici demonstrativno napustio kafić te je na stolu ostavio 20 kuna, dok je poslužena kava ostala netaknuta. 

Beroš je za Index sve prokomentirao.

“Nije to bilo ništa previše vrijedno spomena, ali stvarno moramo razmisliti o poruci koju šaljemo, poglavito našim gostima. Jutros je na tom trgiću u Zadru većina turista nosila masku, a u jednom kafiću, gdje sam sjeo popiti kavu, djelatnice na terasi bez maski, čak ni unutra djelatnici nisu nosili maske. Najljubaznije sam tiho zamolio da ipak stave masku zbog poruke koju šaljemo drugima. Međutim, molba nije urodila plodom. Platio sam kavu koja je dostavljena i rekao da ne mogu podržavati kršenje preporuka. Virus je i dalje oko nas”, rekao je Beroš za Index. 

Zaključio je kako mu je žao što se događa da neki u kafićima i restoranima ne nose maske te da se time šalje kriva poruka.

Ostao je dužan dvije kune
Po odlasku iz kafića, kao što se vidi na fotografiji, ministar Beroš ostao je dužan dvije kune s obzirom na to da je na stolu ostavio novčanicu od 20 kuna.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button