IzdvojenoZadar

Imamo SMS-ove djelatnice Zadarskog lista: “Prestrašeni smo, Kalmeta je privatizirao HDZ i našu novinu kako bi sebe uzdizao”

Nakon što je ZADAR News objavio seriju članak o maltretiranju i mobingiranju djelatnika Zadarskog lista od strane direktorice Jasne Rumore i glavne urednice Hane Radulić, redakciji portala, glavnom uredniku i potpisniku ovih redova posljednjih nekoliko dana javljali su se brojni ljudi iz političkog i društvenog života Zadra koji su fokus priče na sve načine pokušali skinuti s pravog vlasnika novine i osobe koja upravlja Zadarskim listom preko svojih poslušnika, Božidara Kalmete.

Tako nam se jučer u večernjim satima još jednom javila preplašena djelatnica Zadarskog lista (osobni podaci iste poznati su redakciji, op.a) koja nas je zamolila za anonimnost. Ipak, njene potresne poruke i vapaje objavljujemo u cijelosti:


Kao što je i vidljivo iz gore priloženih poruka, iste odgovaraju onome o čemu smo u više navrata pisali, a to je kako novinom iz sjene upravlja sveprisutni Božidar Kalmeta.

Nalaz Državnog inspektorata bit će negativan

Kada je u pitanju nalaz Državnog inspektorata, isti se, kako neslužbeno doznajemo očekuje sutra. Oni bi, ako je suditi prema dosadašnjim iskazima i dopunama iskaza mobingiranih djelatnika, trebao biti negativan po Jasnu Rumoru, direktoricu i odgovornu osobu u tvrtki RTD d.o.o. koja je izdavač Zadarskog lista. Za očekivati je i kako Rumora, ali i Hana Radulić, koja je supotpisnik pravilnika koji se kosi sa Zakonom o radu, nakon objave nalaza neće ostati na odgovornim funkcijama.


Related Articles

Back to top button