IzdvojenoZadarZADAR Sport

Iva Bokanović izabrana za predsjednicu HNK Zadar

OČEKIVANA ODLUKA SKUPŠTINE KLUBA

Danas je u prostorijama Kluba održana Izborna Skupština na kojoj su članovi većinom glasova za predsjednicu izabrali Ivu Bokanović. Nakon što je dva puta zbog objektivnih okolnosti odgođen izbor, kako je javnost pravodobno obavještena, danas je Klub dobio osobu koja će preuzeti čelnu poziciju.

“Iva Bokanović je rođena u Zadru, gdje je završila osnovnu i srednju školu, iz našeg glavnog grada u svoj Zadar se vratila prošle godine. U Zagrebu je diplomirala na Kineziološkom fakultetu i postala magistrica sportskog menadžmenta. Cijeli život je u sportu, u ranoj dobi se aktivno bavila rukometom i danas ga igra rekreativno. Radila je i kao kondicijska trenerica i organizator sportskih natjecanja za Hrvatski školski sportski savez. Najviše uspjeha je imala kao voditeljica odjela za medije i komunikaciju u KK Ciboni gdje se zadržala više od četiri godine. U Ciboni je stekla bogato iskustvo, brojna poznanstva i sudjelovala u velikom uspjehu, prva momčad je osvojila prvenstvo Hrvatske (2018./2019.), kadeti su u istoj sezoni podignuli pehar državnog prvaka, a juniori su uz državno prvenstvo osvojili i ABA ligu.

Iva Bokanović za naš Klub nije nepoznato lice, posljednjih nekoliko mjeseci aktivno sudjeluje u projektu “Zadarska dica” koji se može pohvaliti uspješnim humanitarnim akcijama za udrugu “Cukriće” (prijateljska utakmica Zadar – Hajduk) i za oboljelu djevojčicu Petru Adžić (adventska kućica).

Pred novom predsjednicom su razgovori sa svim dionicima vezanim za Klub, nakon čega će se organizirati press konferencija za sve zainteresirane medije kako bi se ostvarilo inicijalno predstavljanje i upoznavanje. O točnom terminu press konferencije javnost će biti pravovremeno informirana.

Predsjednici Ivi Bokanović želimo puno uspjeha za kormilom našeg Kluba!”, stoji u tekstu objavljenom na klupskoj Facebook stranici. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button