ZADAR Sport

Ivan Rakitić nakon sramotnog napada: “Sada je sve dobro…”

Sve relevantne članke vezane za “slučaj Rakitić”  kronološki možete pročitati klikom ovdje.

Sramota – vandali su razbijali stakla na vili na Ugljanu u kojoj se smjestio naš reprezentativac s obitelji. Pola sata nakon toga gliserom je napustio otok

Bilo je dramatično. Pozivali su jedan drugoga da provale u kuću, prepričao je mještanin uvale Čeprljanda na Ugljanu novinarima portala Dnevnik.hr kako su huligani u petak oko 13 sati kamenjem razbijali stakla na Villi Mariji u kojoj je ljetovao Ivan Rakitić s obitelji. Ne zna se što je bio povod za napad na odličnog nogometaša i pristojnog momka koji je među najpoznatijim svjetskim ljetovalištima izabrao baš Ugljan za godišnji odmor.

– Jučer nešto prije 15 sati nepoznati je počinitelj razbio staklo na objektu u sklopu turističkog kompleksa u vlasništvu trgovačkog drustva na otoku Ugljanu. U događaju nema ozlijeđenih osoba, a kriminalističko istraživanje je u tijeku – kazala nam je Nikolina Bačić, glasnogovornica zadarske policijske uprave. U trenutku incidenta Rakitić nije bio u apartmanu, a staklo na prozoru je puklo od udarca kamena. Naš nogometni reprezentativac spakirao se i nakon samo pola sata gliserom napustio Ugljan.

Stanovnici otoka bili su oduševljeni Raketinim dolaskom. Na Ugljan je stigao sa suprugom Raquel Mauri i njihovo dvoje djece, trogodišnjom kćerkicom Altheom te prije dva mjeseca rođenom Adarom. S obzirom na tako malu bebu, ne čudi da nije dvojio treba li nakon ovako sramotnog i bezrazložnog napada napustiti hrvatsku obalu. Uoči dolaska na Ugljan, Rakitić je na društvenim mrežana objavio kako se veseli odlasku na odmor. Nije napisao kamo će, ali po poruci se moglo pretpostaviti da se sprema u Hrvatsku. Da je na Ugljanu, jučer je objavila tamošnja Turistička zajednica. Rakitić sinoć nije bio raspoložen za razgovor o incidentu. – Sad je sve dobro – poručio nam je samo oko ponoći SMS-om.

Obožavatelji mu se ispričavaju i pružaju podršku

Nakon incidenta fotografiju Ivana Rakitića objavljenu na njegovu Instagram profilu u društvu supruge Raquel komentirali su brojni obožavatelji. Redom mu se ispričavaju za sramotni napad huligana. – Ivane, oprosti za huligane. Nadamo se da ćeš doći ponovno u Hrvatsku – napisao je jedan od njih.

Sve relevantne članke vezane za “slučaj Rakitić”  kronološki možete pročitati klikom ovdje.





Related Articles

Back to top button