IzdvojenoZadar

Ivica Surać: Mom Gradu Zadru želim sve najbolje, neću nikoga tužiti

DONIO JE ODLUKU

Nakon što je ZADAR News prije nekoliko dana prvi objavio presudu prema kojoj je Grad Zadar izgubio tužbu koju je podnio protiv Zadarske županije u slučaju komunalne naknade koju, prema presudi unaprijed nije trebala platiti tvrtka Sarag Gradnja d.o.o. u vlasništvu poduzetnika Ivice Suraća, ostalo je u zraku visiti pitanje hoće li Surać tužiti Grad Zadar.

Sud je presudio kako su Zadarska županija i Sarag Gradnja d.o.o. bili u pravu

S obzirom da nam je Surać u razgovoru priznao kako mu je ovakvim pokušajem nelegalne naplate preko 8 milijuna kuna  komunalnog doprinosa unaprijed propao projekt izgradnje hotela i popratnog sadržaja u Gaženici, odlučili smo provjeriti kako stvari stoje danas i namjerava li tužiti grad zbog štete koja mu je nanesena. 

– Donio sam odluku, neću tužiti Grad Zadar unatoč time što su ovakvim ponašanjem potjerali ulagače. Svakome želim sve najbolje, a ponajviše mom Zadru. Ja sam van tog projekta i više s njim nemam nikakve veze. Županija je bila u pravu kada je tvrdila da nije potrebno platiti komunalni doprinos unaprijed, a to je sada i sudski dokazano. Šteta, ali, ponavljam, želim svakom sve najbolje – kazao je za kraj Surać u razgovoru za ZADAR News.

Ivica Surać: Zadarski list piše diletantski i tendenciozno o slučaju Gaženica. Grad nije ostao bez milijun eura





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button