IzdvojenoZadar
Aktualna tema

Jedan od najutjecajnijih zadarskih HDZ-ovaca seksualno uznemirava i ucjenjuje djevojke?

Zadarska policija o seksualnoj aferi popularnog i vrlo utjecajnog zadarskog HDZ-ovca zasad nije upoznata

Prema informacijama koje su posljednjih dana dostavljene redakciji portala ZADAR News, izvjesno je, ako se informacije pokažu istinitima (a na detaljnoj provjeri istih aktivno radimo) postat će evidentno kako zadarski HDZ potresa velika seksualna afera. Žrtve su, prema dostupnim informacijama s kojima raspolažemo bile uglavnom mlađe pripadnice te stranke, ali i djevojke koje su do svojih aktualnih poslova ili privremenih poslova dolazile upravo radi bliskosti s vladajućim strukturama, odnosno, vrlo konkretno, jednog, ako ga tako uopće možemo nazvati – utjecajnog gospodina koji obnaša tri vrlo važne i javne funkcije.

Uznemiravao djevojke putem WhatsApp-a i Vibera?

Iako je stručna sprema djevojaka koje su navodno seksualno uznemiravane putem WhatsApp i Viber poruka od strane visokopozicioniranog HDZ-ovca u Zadru neupitna, isti je navodno koristio svoj položaj i utjecaj te je djevojke maltretirao porukama i do dugo u noć.

Popularni HDZ-ovac nepopularnog nadimka, čije ime u ovom članku radi potencijalne tužbe zasad nećemo spominjati, kada je shvatio da od seksualnih fantazija i planova koje je imao s određenim djevojkama neće biti ništa, a koje je navodno i ucjenjivao i kojima je prijetio gubitkom posla, od istih je tražio od da izbrišu poruke iz svog mobitela, na što su neke pristale, a neke nisu.

Kako pouzdano doznajemo, zadarska policija o seksualnoj aferi popularnog i vrlo utjecajnog zadarskog HDZ-ovca zasad nije upoznata.

NASTAVLJA SE..

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Jedan komentar

  1. ZASTAVNIK ?A tko bi drugo sramota za Zadarski HDZ i onog tko ga je postavio na odgovornu funkciju.Seljober bio i seljober osto .Jadne one stranačke kolegice koje padaju na njegova obečanja .Inače on voli sebe prestavljati kao Velebitskog pastuha koji se bavi i poezijom .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close