112IzdvojenoZadarZADAR Sport

Josip Miočić o ulasku policije u NK Zadar po nalogu DORH-a: “To su sve pizdarije”; Gaši: “Pozdravljam reakciju policije i DORH-a”

Gradski vijećnik SDP-a Erol Gaši komentirao je za ZADAR News aktualnosti vezane za Nogometni klub Zadar koje se tiču očitih nepravilnosti, a potencijalno i nezakonitosti u radu Nadzornog odbora. S Gašijem smo razgovarali i o činjenici kako je policija u suradnji s Državnim odvjetništvom ušla u klub radi navodnog prisiljavanja i ucjenjivanja sada već bivšeg direktora Svetka Ćustića od strane članova NO da potpiše prema svemu sudeći fiktivni ugovor s tadašnjim članom NO, a danas direktorom kluba, Damirom Kneževićem.

Razgovarali smo i s predsjednikom NO NK Zadar, Josipom Miočićem koji je cijelu aferu nazvao “pizdarijama”.

Kako komentirate činjenicu da je policija u suradnji s Državnim odvjetništvom nakon javnog istupa Svetka Ćustića, sada već bivšeg direktora kluba odlučila provesti temeljitu istragu u Nogometnom klubu Zadar?

– NK Zadar predugo puni stupce crne kronike zbog kriminalnog poslovanja iz prošlosti, pa i samog elaborata koji nikad nije dobio potpis niti jednog ministra financija Vlade RH. Ni dan danas tako se ne zna je li NK Zadar i dalje udruga građana ili dioničko društvo, a nažalost upravo je gradska vlast taj elaborat gurala još od 2011. godine, unatoč konstantnim upozorenjima oporbe da to ne čine.

Kakvim bi ocijenili rad Svetka Ćustića koji je smijenjen dva mjeseca prije isteka ugovora pod vrlo sumnjivim okolnostima?

– Rad Svetka Ćustića treba promatrati kroz prizmu prvih dana njegovog dolaska kada realno ama baš nitko nije htio preuzeti upravljanje klubom opterećen dugovima i kosturima iz prošlosti. Postavlja se pitanje zašto ranije ama baš nitko iz Grada, niti iz Sportske zajednice Grada Zadra nije htio preuzeti kontrolu nad ogromnim financijskim sredstvima koja su se isplaćivala, a sada odjednom Grad Zadar postaje zainteresiran. I to na kakav način. NO kluba, po riječima bivšeg direktora, smjenjuje direktora kluba kroz točku “Razno” što je diletantizam kakav se može vidjeti samo kod nas, a biranje člana tog istog NO-a za novog direktora kluba je vrhunac apsurda u ovom posrnulom klubu. NK Zadar je za vrijeme Svetka Ćustića ostvario određeni napredak, naročito u marketinškom smislu, a ovo danas je ništa nego povratak na staro.

Je li po vama normalno da članovi NO, prema riječima samog Svetka Ćustića istoga pritišću da potpiše ugovor s drugim članom NO, koji je kasnije postao direktor (radi se o 7.500,00 kn netto mjesečno, odnosno 22.500,00 kn za tri mjeseca, op.a.), a na kraju se ispostavilo se da osoba koja je dobila taj, po svemu sudeći iznuđen ugovor – nije radila ništa?

– Ako je istina da su gospodina Ćustića nagovarali da zaposli osobu za 7500 kuna mjesečno da ne radi ništa, onda je to ništa nego ruganje sa zdravom pameti onih mladih ljudi koji su još ostali u ovom gradu. Stoga pozdravljam reakciju policije i ODO-a da istraži sve okolnosti u ovom slučaju. NK Zadar je predugo klub slučaj, a nekome odgovara da to i ostane.

’Ovakav Nadzorni odbor mora podnijeti ostavku’

– Ovakav NO mora podnijeti ostavku, jer sve što se događa proteklih mjeseci oko NK Zadar je nanijelo štetu ne samo klubu, već i ugledu grada u cjelini – kazao je Gaši.

O svemu ovome pokušali smo razgovarati i s predsjednikom NO NK Zadar koji nije htio previše komentirati, a cijelu aferu, od naloga Državnog odvjetništva koje s policijom provodi izvide u klubu nazvao je “pizdarijama”.

– Sve su to pizdarije, neću ništa komentirati, uskoro će sve izaći na vidjelo pa ćemo biti pametniji – kazao je za ZADAR News Miočić.

Pitali smo ga i zbog čega bi Svetko Ćustić lagao da su ga članovi NO nagovarali da potpiše ugovor s Damirom Kneževićem, i to za 7.500,00 kn netto mjesečno, Miočić je kazao da ne zna odgovor na to pitanje. Još jednom je ponovio kako “to” neće komentirati.

– Neću to komentirati, neću komentirati ni rad NO – kazao je.

U 2019. godini ne funkcionira klupski e-mail

Na naš upit zašto se klubu ne mogu slati upiti, odnosno zašto više od tjedan dana ne funkcionira klupski e-mail, Miočić nam je kazao kako je “netko promijenio šifre”, aludirajući konkretno na bivšeg glasnogovornika kluba, Romana Morovića koji je imao sporne lozinke.

– To je trenutačni u fazi rješavanja, znate tko je prije imao lozinke, taj netko ih je i promijenio i nama nije dao nove. Dakle, e-mail ne funkcionira, ali će uskoro i to proraditi – kazao je za kraj nevoljko Miočić.

Komentari

 1. Pozdrav svima Ja sam Darcy Lyne i ovdje sam kako bih podijelila prekrasan rad koji je Dr. Nosa učinio za mene. Nakon 5 godina braka s mojim suprugom s dvoje djece, moj muž se počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim ženama i pokazivao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će me razvesti ako se usudim ispitati o njegovoj aferi s drugim ženama, bio je potpuno devastiran i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao za čaroliju na internetu zvanu Dr..nosakhare koja pomaže ljudima s problemima odnosa i braka moćima ljubavnih čarolija, u početku sam sumnjao da takva stvar postoji, ali odlučio sam ga isprobati, kad sam ga kontaktirao, pomogao mi je baciti ljubavnu čaroliju i moj se suprug vratio u roku od 48 sati i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i sa mnom za dobro i stvarno , Kontaktirajte ovu veliku ljubav čarolija za vaš odnos ili brak problem riješiti danas putem
   -email- blackmagicsolutions95@gmail.com
   ili Call ili WhatsApp: +2349083639501
  Kontaktirajte ga za sljedeće:
  (1) Ako želite svog bivšeg supružnika natrag.
  (2) Želite biti promaknuti u svom uredu.
  (3) Želite da žene / muškarci trče za vama.
  (4) Ako želite imati dijete.
  (5) Želite biti duhovno zaštićeni.
  (6) Pomozite izvesti ljude iz zatvora
  (7) loptica za lutrijsku snagu
  Whatsapp ili nazovite +2349083639501 (zanemarite ako ne trebate pomoć)

 2. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

 3. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: NIKITAMARKOVIC99.COM

 4. zdravo
  Ja sam privatni zajmodavac i financijski zastupnik, koji pruža zajmove za osobne potrebe i za financiranje korporacija. Da li vam je potreban neposredan zajam da biste očistili dug ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile ? Trebate li zajam za objedinjavanje ili zalaganje obveza, više ne tražite jer smo mi ovdje da sve vaše financijske probleme pretvorite u nešto prošlo. Zadovoljstvo korisnika cilj je kada se prijavite kod nas, prijavljujete se na pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti, uzimajući u obzir trenutnu vašu osobnu financijsku situaciju i zatim na odgovarajući način postavite rodovnicu za otplatu kredita; Uzimanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda je jednostavno: pošaljite nam e-mail na EVAPEDRO51@GMAIL.COM

 5. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 6. Pozdrav prijatelji, ja sam Maria Guadalupe, tu sam da pomognem svima informirati o svemu što sam doživio na mreži kada sam tražio zajam. Izgubio sam puno novca tražeci kredit dok nisam upoznao VLADIMIR FINANCIJSKU INVESTICIJU. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamati od 2%. Ako vam treba kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da se savjetujete i obratite joj se putem e-maila: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) ili
  Kontaktirajte WhatsApp: +16014560144 za kreditni zahtjev, hvala na vašem vremenu.

  1. Pozdrav prijatelji Prijatelji, ovdje sam da bih obavijestio sve što sam doživio na mreži dok sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeći kredit sve dok nisam upoznao VLADIMIR FINANCIJSKOG ULAGANJA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60.000 eura po kamati od 2%. Ako vam treba kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate ga putem e-maila: ecobank105@gmail.com

 7. Pozdrav, ja sam dr. Obodo, pravi i pravi kantor uroka / Spiritualni iscjelitelj sa dugogodišnjim iskustvom u lijevanju čarolija i stručnjak za sve čarolije, specijalizirao sam se isključivo za LOVE SPELL / GET REUNITE EX EX LOVER. Svi su oni zagarantovani% 100 BRZIH rezultata, to najviše uspijeva. Ako imate bilo kakvih problema i trebate pravi i pravi alat za provjeru pravopisa kako biste riješili svoje probleme. Napomena – na WhatsApp-u možete poslati i tekst / poziv. E-adresa: templeofanswer @ hotmail .co .uk WhatsApp br: + (234) 8155 42548-1

 8. Tražite li vrlo realne kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 3%, zasnovanim na povoljnim uvjetima kredita?
  Da li vam je potreban kredit za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Da li su vas banke i druge finansijske institucije u svakom trenutku odbijale samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti na nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Stambeni krediti
  * Krediti za konsolidaciju duga
  * Lični zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj prilikom prijave s nama, podnošenja zahtjeva za pouzdanu kompaniju koja se brine za vaše potrebe finansiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tokom cijelog postupka. Uvijek ćemo dati sve od sebe da utvrdimo kada možete potpuno otplatiti, uzimajući u obzir trenutnu financijsku situaciju i zatim namještamo rok otplate kredita na odgovarajući način prema vašim potrebama. Pišite nam na: Creditcompa@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite TVViet

Related Articles

Close
Close