112IzdvojenoZadarZADAR Sport

Josip Miočić o ulasku policije u NK Zadar po nalogu DORH-a: “To su sve pizdarije”; Gaši: “Pozdravljam reakciju policije i DORH-a”

Gradski vijećnik SDP-a Erol Gaši komentirao je za ZADAR News aktualnosti vezane za Nogometni klub Zadar koje se tiču očitih nepravilnosti, a potencijalno i nezakonitosti u radu Nadzornog odbora. S Gašijem smo razgovarali i o činjenici kako je policija u suradnji s Državnim odvjetništvom ušla u klub radi navodnog prisiljavanja i ucjenjivanja sada već bivšeg direktora Svetka Ćustića od strane članova NO da potpiše prema svemu sudeći fiktivni ugovor s tadašnjim članom NO, a danas direktorom kluba, Damirom Kneževićem.

Razgovarali smo i s predsjednikom NO NK Zadar, Josipom Miočićem koji je cijelu aferu nazvao “pizdarijama”.

Kako komentirate činjenicu da je policija u suradnji s Državnim odvjetništvom nakon javnog istupa Svetka Ćustića, sada već bivšeg direktora kluba odlučila provesti temeljitu istragu u Nogometnom klubu Zadar?

– NK Zadar predugo puni stupce crne kronike zbog kriminalnog poslovanja iz prošlosti, pa i samog elaborata koji nikad nije dobio potpis niti jednog ministra financija Vlade RH. Ni dan danas tako se ne zna je li NK Zadar i dalje udruga građana ili dioničko društvo, a nažalost upravo je gradska vlast taj elaborat gurala još od 2011. godine, unatoč konstantnim upozorenjima oporbe da to ne čine.

Kakvim bi ocijenili rad Svetka Ćustića koji je smijenjen dva mjeseca prije isteka ugovora pod vrlo sumnjivim okolnostima?

– Rad Svetka Ćustića treba promatrati kroz prizmu prvih dana njegovog dolaska kada realno ama baš nitko nije htio preuzeti upravljanje klubom opterećen dugovima i kosturima iz prošlosti. Postavlja se pitanje zašto ranije ama baš nitko iz Grada, niti iz Sportske zajednice Grada Zadra nije htio preuzeti kontrolu nad ogromnim financijskim sredstvima koja su se isplaćivala, a sada odjednom Grad Zadar postaje zainteresiran. I to na kakav način. NO kluba, po riječima bivšeg direktora, smjenjuje direktora kluba kroz točku “Razno” što je diletantizam kakav se može vidjeti samo kod nas, a biranje člana tog istog NO-a za novog direktora kluba je vrhunac apsurda u ovom posrnulom klubu. NK Zadar je za vrijeme Svetka Ćustića ostvario određeni napredak, naročito u marketinškom smislu, a ovo danas je ništa nego povratak na staro.

Je li po vama normalno da članovi NO, prema riječima samog Svetka Ćustića istoga pritišću da potpiše ugovor s drugim članom NO, koji je kasnije postao direktor (radi se o 7.500,00 kn netto mjesečno, odnosno 22.500,00 kn za tri mjeseca, op.a.), a na kraju se ispostavilo se da osoba koja je dobila taj, po svemu sudeći iznuđen ugovor – nije radila ništa?

– Ako je istina da su gospodina Ćustića nagovarali da zaposli osobu za 7500 kuna mjesečno da ne radi ništa, onda je to ništa nego ruganje sa zdravom pameti onih mladih ljudi koji su još ostali u ovom gradu. Stoga pozdravljam reakciju policije i ODO-a da istraži sve okolnosti u ovom slučaju. NK Zadar je predugo klub slučaj, a nekome odgovara da to i ostane.

’Ovakav Nadzorni odbor mora podnijeti ostavku’

– Ovakav NO mora podnijeti ostavku, jer sve što se događa proteklih mjeseci oko NK Zadar je nanijelo štetu ne samo klubu, već i ugledu grada u cjelini – kazao je Gaši.

O svemu ovome pokušali smo razgovarati i s predsjednikom NO NK Zadar koji nije htio previše komentirati, a cijelu aferu, od naloga Državnog odvjetništva koje s policijom provodi izvide u klubu nazvao je “pizdarijama”.

– Sve su to pizdarije, neću ništa komentirati, uskoro će sve izaći na vidjelo pa ćemo biti pametniji – kazao je za ZADAR News Miočić.

Pitali smo ga i zbog čega bi Svetko Ćustić lagao da su ga članovi NO nagovarali da potpiše ugovor s Damirom Kneževićem, i to za 7.500,00 kn netto mjesečno, Miočić je kazao da ne zna odgovor na to pitanje. Još jednom je ponovio kako “to” neće komentirati.

– Neću to komentirati, neću komentirati ni rad NO – kazao je.

U 2019. godini ne funkcionira klupski e-mail

Na naš upit zašto se klubu ne mogu slati upiti, odnosno zašto više od tjedan dana ne funkcionira klupski e-mail, Miočić nam je kazao kako je “netko promijenio šifre”, aludirajući konkretno na bivšeg glasnogovornika kluba, Romana Morovića koji je imao sporne lozinke.

– To je trenutačni u fazi rješavanja, znate tko je prije imao lozinke, taj netko ih je i promijenio i nama nije dao nove. Dakle, e-mail ne funkcionira, ali će uskoro i to proraditi – kazao je za kraj nevoljko Miočić.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Jedan komentar

 1. Pozdrav svima Ja sam Darcy Lyne i ovdje sam kako bih podijelila prekrasan rad koji je Dr. Nosa učinio za mene. Nakon 5 godina braka s mojim suprugom s dvoje djece, moj muž se počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim ženama i pokazivao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će me razvesti ako se usudim ispitati o njegovoj aferi s drugim ženama, bio je potpuno devastiran i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao za čaroliju na internetu zvanu Dr..nosakhare koja pomaže ljudima s problemima odnosa i braka moćima ljubavnih čarolija, u početku sam sumnjao da takva stvar postoji, ali odlučio sam ga isprobati, kad sam ga kontaktirao, pomogao mi je baciti ljubavnu čaroliju i moj se suprug vratio u roku od 48 sati i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i sa mnom za dobro i stvarno , Kontaktirajte ovu veliku ljubav čarolija za vaš odnos ili brak problem riješiti danas putem
   -email- blackmagicsolutions95@gmail.com
   ili Call ili WhatsApp: +2349083639501
  Kontaktirajte ga za sljedeće:
  (1) Ako želite svog bivšeg supružnika natrag.
  (2) Želite biti promaknuti u svom uredu.
  (3) Želite da žene / muškarci trče za vama.
  (4) Ako želite imati dijete.
  (5) Želite biti duhovno zaštićeni.
  (6) Pomozite izvesti ljude iz zatvora
  (7) loptica za lutrijsku snagu
  Whatsapp ili nazovite +2349083639501 (zanemarite ako ne trebate pomoć)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close