112IzdvojenoZadarZADAR Sport

Josip Miočić o ulasku policije u NK Zadar po nalogu DORH-a: “To su sve pizdarije”; Gaši: “Pozdravljam reakciju policije i DORH-a”

Gradski vijećnik SDP-a Erol Gaši komentirao je za ZADAR News aktualnosti vezane za Nogometni klub Zadar koje se tiču očitih nepravilnosti, a potencijalno i nezakonitosti u radu Nadzornog odbora. S Gašijem smo razgovarali i o činjenici kako je policija u suradnji s Državnim odvjetništvom ušla u klub radi navodnog prisiljavanja i ucjenjivanja sada već bivšeg direktora Svetka Ćustića od strane članova NO da potpiše prema svemu sudeći fiktivni ugovor s tadašnjim članom NO, a danas direktorom kluba, Damirom Kneževićem.

Razgovarali smo i s predsjednikom NO NK Zadar, Josipom Miočićem koji je cijelu aferu nazvao “pizdarijama”.

Kako komentirate činjenicu da je policija u suradnji s Državnim odvjetništvom nakon javnog istupa Svetka Ćustića, sada već bivšeg direktora kluba odlučila provesti temeljitu istragu u Nogometnom klubu Zadar?

– NK Zadar predugo puni stupce crne kronike zbog kriminalnog poslovanja iz prošlosti, pa i samog elaborata koji nikad nije dobio potpis niti jednog ministra financija Vlade RH. Ni dan danas tako se ne zna je li NK Zadar i dalje udruga građana ili dioničko društvo, a nažalost upravo je gradska vlast taj elaborat gurala još od 2011. godine, unatoč konstantnim upozorenjima oporbe da to ne čine.

Kakvim bi ocijenili rad Svetka Ćustića koji je smijenjen dva mjeseca prije isteka ugovora pod vrlo sumnjivim okolnostima?

– Rad Svetka Ćustića treba promatrati kroz prizmu prvih dana njegovog dolaska kada realno ama baš nitko nije htio preuzeti upravljanje klubom opterećen dugovima i kosturima iz prošlosti. Postavlja se pitanje zašto ranije ama baš nitko iz Grada, niti iz Sportske zajednice Grada Zadra nije htio preuzeti kontrolu nad ogromnim financijskim sredstvima koja su se isplaćivala, a sada odjednom Grad Zadar postaje zainteresiran. I to na kakav način. NO kluba, po riječima bivšeg direktora, smjenjuje direktora kluba kroz točku “Razno” što je diletantizam kakav se može vidjeti samo kod nas, a biranje člana tog istog NO-a za novog direktora kluba je vrhunac apsurda u ovom posrnulom klubu. NK Zadar je za vrijeme Svetka Ćustića ostvario određeni napredak, naročito u marketinškom smislu, a ovo danas je ništa nego povratak na staro.

Je li po vama normalno da članovi NO, prema riječima samog Svetka Ćustića istoga pritišću da potpiše ugovor s drugim članom NO, koji je kasnije postao direktor (radi se o 7.500,00 kn netto mjesečno, odnosno 22.500,00 kn za tri mjeseca, op.a.), a na kraju se ispostavilo se da osoba koja je dobila taj, po svemu sudeći iznuđen ugovor – nije radila ništa?

– Ako je istina da su gospodina Ćustića nagovarali da zaposli osobu za 7500 kuna mjesečno da ne radi ništa, onda je to ništa nego ruganje sa zdravom pameti onih mladih ljudi koji su još ostali u ovom gradu. Stoga pozdravljam reakciju policije i ODO-a da istraži sve okolnosti u ovom slučaju. NK Zadar je predugo klub slučaj, a nekome odgovara da to i ostane.

’Ovakav Nadzorni odbor mora podnijeti ostavku’

– Ovakav NO mora podnijeti ostavku, jer sve što se događa proteklih mjeseci oko NK Zadar je nanijelo štetu ne samo klubu, već i ugledu grada u cjelini – kazao je Gaši.

O svemu ovome pokušali smo razgovarati i s predsjednikom NO NK Zadar koji nije htio previše komentirati, a cijelu aferu, od naloga Državnog odvjetništva koje s policijom provodi izvide u klubu nazvao je “pizdarijama”.

– Sve su to pizdarije, neću ništa komentirati, uskoro će sve izaći na vidjelo pa ćemo biti pametniji – kazao je za ZADAR News Miočić.

Pitali smo ga i zbog čega bi Svetko Ćustić lagao da su ga članovi NO nagovarali da potpiše ugovor s Damirom Kneževićem, i to za 7.500,00 kn netto mjesečno, Miočić je kazao da ne zna odgovor na to pitanje. Još jednom je ponovio kako “to” neće komentirati.

– Neću to komentirati, neću komentirati ni rad NO – kazao je.

U 2019. godini ne funkcionira klupski e-mail

Na naš upit zašto se klubu ne mogu slati upiti, odnosno zašto više od tjedan dana ne funkcionira klupski e-mail, Miočić nam je kazao kako je “netko promijenio šifre”, aludirajući konkretno na bivšeg glasnogovornika kluba, Romana Morovića koji je imao sporne lozinke.

– To je trenutačni u fazi rješavanja, znate tko je prije imao lozinke, taj netko ih je i promijenio i nama nije dao nove. Dakle, e-mail ne funkcionira, ali će uskoro i to proraditi – kazao je za kraj nevoljko Miočić.Related Articles

Komentari

 1. Pozdrav svima Ja sam Darcy Lyne i ovdje sam kako bih podijelila prekrasan rad koji je Dr. Nosa učinio za mene. Nakon 5 godina braka s mojim suprugom s dvoje djece, moj muž se počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim ženama i pokazivao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će me razvesti ako se usudim ispitati o njegovoj aferi s drugim ženama, bio je potpuno devastiran i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao za čaroliju na internetu zvanu Dr..nosakhare koja pomaže ljudima s problemima odnosa i braka moćima ljubavnih čarolija, u početku sam sumnjao da takva stvar postoji, ali odlučio sam ga isprobati, kad sam ga kontaktirao, pomogao mi je baciti ljubavnu čaroliju i moj se suprug vratio u roku od 48 sati i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i sa mnom za dobro i stvarno , Kontaktirajte ovu veliku ljubav čarolija za vaš odnos ili brak problem riješiti danas putem
   -email- blackmagicsolutions95@gmail.com
   ili Call ili WhatsApp: +2349083639501
  Kontaktirajte ga za sljedeće:
  (1) Ako želite svog bivšeg supružnika natrag.
  (2) Želite biti promaknuti u svom uredu.
  (3) Želite da žene / muškarci trče za vama.
  (4) Ako želite imati dijete.
  (5) Želite biti duhovno zaštićeni.
  (6) Pomozite izvesti ljude iz zatvora
  (7) loptica za lutrijsku snagu
  Whatsapp ili nazovite +2349083639501 (zanemarite ako ne trebate pomoć)

 2. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

 3. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: NIKITAMARKOVIC99.COM

 4. zdravo
  Ja sam privatni zajmodavac i financijski zastupnik, koji pruža zajmove za osobne potrebe i za financiranje korporacija. Da li vam je potreban neposredan zajam da biste očistili dug ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile ? Trebate li zajam za objedinjavanje ili zalaganje obveza, više ne tražite jer smo mi ovdje da sve vaše financijske probleme pretvorite u nešto prošlo. Zadovoljstvo korisnika cilj je kada se prijavite kod nas, prijavljujete se na pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti, uzimajući u obzir trenutnu vašu osobnu financijsku situaciju i zatim na odgovarajući način postavite rodovnicu za otplatu kredita; Uzimanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda je jednostavno: pošaljite nam e-mail na EVAPEDRO51@GMAIL.COM

 5. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 6. Pozdrav prijatelji, ja sam Maria Guadalupe, tu sam da pomognem svima informirati o svemu što sam doživio na mreži kada sam tražio zajam. Izgubio sam puno novca tražeci kredit dok nisam upoznao VLADIMIR FINANCIJSKU INVESTICIJU. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamati od 2%. Ako vam treba kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da se savjetujete i obratite joj se putem e-maila: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) ili
  Kontaktirajte WhatsApp: +16014560144 za kreditni zahtjev, hvala na vašem vremenu.

  1. Pozdrav prijatelji Prijatelji, ovdje sam da bih obavijestio sve što sam doživio na mreži dok sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeći kredit sve dok nisam upoznao VLADIMIR FINANCIJSKOG ULAGANJA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60.000 eura po kamati od 2%. Ako vam treba kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate ga putem e-maila: ecobank105@gmail.com

 7. Pozdrav, ja sam dr. Obodo, pravi i pravi kantor uroka / Spiritualni iscjelitelj sa dugogodišnjim iskustvom u lijevanju čarolija i stručnjak za sve čarolije, specijalizirao sam se isključivo za LOVE SPELL / GET REUNITE EX EX LOVER. Svi su oni zagarantovani% 100 BRZIH rezultata, to najviše uspijeva. Ako imate bilo kakvih problema i trebate pravi i pravi alat za provjeru pravopisa kako biste riješili svoje probleme. Napomena – na WhatsApp-u možete poslati i tekst / poziv. E-adresa: templeofanswer @ hotmail .co .uk WhatsApp br: + (234) 8155 42548-1

 8. Tražite li vrlo realne kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 3%, zasnovanim na povoljnim uvjetima kredita?
  Da li vam je potreban kredit za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Da li su vas banke i druge finansijske institucije u svakom trenutku odbijale samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti na nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Stambeni krediti
  * Krediti za konsolidaciju duga
  * Lični zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj prilikom prijave s nama, podnošenja zahtjeva za pouzdanu kompaniju koja se brine za vaše potrebe finansiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tokom cijelog postupka. Uvijek ćemo dati sve od sebe da utvrdimo kada možete potpuno otplatiti, uzimajući u obzir trenutnu financijsku situaciju i zatim namještamo rok otplate kredita na odgovarajući način prema vašim potrebama. Pišite nam na: Creditcompa@hotmail.com

 9. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Prijavite se za brzi i praktični kredit za otplatu računa i započinjanje novog posla ili ponovno finansiranje njihovih projekata po nižoj kamatnoj stopi od 3%, imate nizak kreditni rezultat i teško ste dobiti kapitalni zajam od lokalnih banke i druge finansijske institucije? Evo vam šansi da dobijete zajam od naše Organizacije. Pojedincima nudimo zajmove za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, proširenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. kontaktirajte nas putem e-pošte za brzi trenutni odgovor.

  E-pošta: expressscreditt@outlook.com
  Messanger: m.me/Expresssloans
  Facebook: fb.me/Expresssloans

 10. , Pružamo gotovinske zajmove od 5000 do 50000 evra, 50000 do 300 000 evra po godišnjoj stopi od 2% za bilo koju osobu.
  Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da nam kažete beskrajni stres plaćanja.
    pošaljite nam e-poštu na (citybankloans10@aol.com) (citybankloan123@gmail.com)

 11. MOJO svedočenje Dobar dan,
   moje ime je Azwandy, građanin sam Švedske. želim
  da svedočim o dobrom zajmu zajma koji mi je pokazao svjetlo nakon
  prevareni od strane četiri različita lažna Internet kreditora, svi oni
  obećaj mi zajam nakon što sam tražio da platim mnoge
  naknade koje nisu ništa proizvele i nisu dale pozitivan učinak
  rezultata. Izgubio sam puno novca blizu 32.000 eura
      Jednog dana dok sam pretraživao internet naletio sam na stari post
  o još jednoj žrtvi poput mene koja je dobila kredit od Ranner kredita, nakon što sam pročitala njeno svjedočenje, odlučila sam se samo
  daj ga zadnji put suđenje, prijavila sam se putem e-maila
  i u roku od 48 sati dobio sam zajam od 32.000 eura. Nisam mogao vjerovati
  moje oči, sad sam opet sretna i bogata i zahvaljujem Bogu da takve kreditne kompanije poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama na sve strane, molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit da posjete e-poštu ,,, (rannerloan565@gmail.com), oni nikada neće propasti
  vi i vaš život će se promeniti kao i moj.
  Brzo se obratite (rannerloan565@gmail.com) već danas i uzmite njihov zajam od njih.
  Ostanite sigurni i blagoslovljeni

 12. Pozdrav svima, koristim ovaj medij da vas upoznam sa privatnom tvrtkom koja daje velike pozajmice. Ponudili su mi zajam i govorim iz iskustva. Njihove usluge su super i nude zajam od 2%. Jednog dana, dok sam pretraživao Internet, činilo se razočaravajućim kad sam naišao na svjedočanstvo čovjeka koji je također bio prevarant i završio s legitimnom kreditnom tvrtkom pod nazivom Jose luis zajam za kredit (joseluisloans@gmail.com) ili (joseluislosns @ aol.com)
  gdje je napokon dobio zajam. , pa sam se odlučio obratiti istoj tvrtki za zajam i tada sam im ispričao svoju priču kako su me prevarili 4 različita zajmodavca koji nisu učinili ništa osim što su mi nanijeli više boli. Objasnio sam tvrtki poštom i sve što su mi rekli da više ne plačem jer ću dobiti zajam od njihove tvrtke, a također sam odabrao pravi kontakt s njima. Ispunio sam obrazac za kredit i ispunio sve što sam tražio i dao mi kredit od 34.000 eura za ovu sjajnu tvrtku, kojom je upravljao gospodin Jose luis. Danas sam sretan zbog svoje obitelji jer mi je ova tvrtka dala zajam, pa sam dao zavjet da ću stalno putem interneta svjedočiti kako sam dobio kredit. Trebate li hitno zajam? ljubazno i ​​brzo kontaktirajte jose luis zajam putem e-maila: (joseluisloans@gmail.com) ili
  (joseluislosns@aol.com)}. Mislim da i drugi ljudi svjedoče o istom poštenom zajmodavcu[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

 13. Nudimo sve vrste kredita po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Možete se posuditi u bilo kojem terminu od 1 do 25 godina i posuditi bilo koji iznos od 2.000 do 50.000.000,00 funti za bilo koju svrhu. Prijaviti se možete putem WhatsAppa: +14092051142 ili e-maila: larryfox2017@hotmail.com

 14. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

 15. One thing I’ve noticed is the fact that there are plenty of beliefs regarding the banks intentions any time talking about property foreclosure. One misconception in particular is that often the bank wishes to have your house. The lender wants your cash, not your house. They want the amount of money they lent you together with interest. Keeping away from the bank will simply draw a new foreclosed final result. Thanks for your posting.

 16. Can I just say what a relief to find somebody who really knows what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know easy methods to convey an issue to gentle and make it important. Extra folks need to learn this and understand this facet of the story. I cant imagine youre no more popular because you positively have the gift.

 17. Wow, superb blog layout! How lengthy have you been blogging for? you made running a blog look easy. The entire glance of your web site is wonderful, as neatly as the content!

 18. You could definitely see your skills in the article you write. The arena hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. Always follow your heart.|

 19. You really make it appear really easy with your presentation but I in finding this topic to be actually one thing which I believe I would never understand. It seems too complex and extremely large for me. I am taking a look ahead for your next publish, I’ll attempt to get the cling of it!|

 20. Howdy I am so thrilled I found your blog, I really found you by error, while I was searching on Digg for something else, Regardless I am here now and would just like to say thanks for a fantastic post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome jo.|

 21. Just wish to say your article is as astonishing. The clearness in your post is just cool and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.|

 22. Wow, wonderful weblog format! How lengthy have you been blogging for? you made running a blog look easy. The entire glance of your website is fantastic, as well as the content material!

 23. I am really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into any browser compatibility problems? A couple of my blog visitors have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any tips to help fix this issue?|

 24. Greetings, I do think your site could be having web browser compatibility issues. Whenever I take a look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in I.E., it has some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, wonderful blog!|

 25. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.|

 26. A motivating discussion is definitely worth comment. There’s no doubt that that you need to write more about this topic, it might not be a taboo matter but generally people do not speak about such subjects. To the next! All the best!!|

 27. I like the valuable information you supply on your articles. I will bookmark your blog and test again here regularly. I am fairly certain I will learn many new stuff right right here! Good luck for the next!|

 28. Great blog here! Also your website loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol|

 29. Howdy very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your site and take the feeds also? I’m glad to search out a lot of useful information here in the put up, we want develop extra strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .|

 30. Simply wish to say your article is as amazing. The clearness for your put up is simply spectacular and i could think you’re a professional in this subject. Well together with your permission let me to grab your RSS feed to stay up to date with imminent post. Thanks a million and please continue the gratifying work.|

 31. I was recommended this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are wonderful! Thanks!|

 32. Hello! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My site discusses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!|

 33. You are so cool! I do not believe I have read something like this before. So wonderful to discover another person with some genuine thoughts on this topic. Really.. thanks for starting this up. This site is something that’s needed on the web, someone with a bit of originality!|

 34. Pretty portion of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to say that I get actually loved account your weblog posts. Anyway I’ll be subscribing in your augment or even I fulfillment you get admission to consistently rapidly.|

 35. Greetings from California! I’m bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I really like the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, awesome site!|

 36. Very good blog! Do you have any hints for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely confused .. Any recommendations? Bless you!|

 37. What’s up everyone, it’s my first pay a quick visit at this website, and piece of writing is genuinely fruitful in favor of me, keep up posting such posts.|

 38. Howdy! This blog post couldn’t be written any better! Looking through this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I most certainly will forward this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Many thanks for sharing!|

 39. Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, let alone the content!|

 40. Great web site you’ve got here.. It’s hard to find quality writing like yours nowadays. I truly appreciate people like you! Take care!!|

 41. Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.|

 42. You can definitely see your enthusiasm in the article you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. At all times follow your heart.|

 43. When someone writes an piece of writing he/she keeps the plan of a user in his/her brain that how a user can be aware of it. Therefore that’s why this article is amazing. Thanks!|

 44. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me mad so any help is very much appreciated.|

 45. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!|

 46. Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!|

 47. obviously like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to inform the truth then again I will surely come back again.|

 48. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thank you|

 49. I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Studying this information So i am satisfied to show that I’ve a very good uncanny feeling I found out just what I needed. I most unquestionably will make certain to don?t omit this web site and provides it a glance regularly.|

 50. I read this post fully regarding the resemblance of most up-to-date
  and previous technologies, it’s awesome article.

 51. I really like your blog.. very nice colors & theme.
  Did you make this website yourself or did you hire someone
  to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would
  like to know where u got this from. many thanks

 52. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. thank you|

 53. Hey there, You’ve done a fantastic job. I’ll certainly digg it and personally recommend to my friends. I am sure they will be benefited from this web site.|

 54. I’ve learn some excellent stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you place to create this type of magnificent informative web site.|

 55. I do believe all of the ideas you have presented for your post. They’re very convincing and can definitely work. Still, the posts are very short for beginners. Could you please lengthen them a little from next time? Thank you for the post.|

 56. Hello my friend! I wish to say that this article is amazing, nice written and come with approximately all significant infos. I’d like to peer extra posts like this .|

 57. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.|

 58. of course like your web-site however you need to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the truth on the other hand I’ll certainly come again again.|

 59. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.|

 60. Amazing! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!|

 61. Wonderful website. Lots of useful information here. I’m sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious. And certainly, thanks on your effort!|

 62. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.|

 63. Hi, its good piece of writing about media print, we all be familiar with media is a wonderful source of information.|

 64. Whats up this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!|

 65. Good day! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same topics? Thanks a lot!|

 66. whoah this blog is excellent i like studying your posts. Keep up the good work! You already know, many people are hunting around for this info, you can aid them greatly. |

 67. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feedback would be greatly appreciated.|

 68. I think everything wrote was actually very reasonable. However, consider this, what if you wrote a catchier title? I am not saying your information isn’t solid, however suppose you added something that grabbed a person’s attention? I mean BLOG_TITLE is kinda vanilla. You ought to glance at Yahoo’s home page and note how they create article titles to grab people to click. You might try adding a video or a picture or two to grab readers excited about what you’ve got to say. In my opinion, it would make your posts a little bit more interesting.|

 69. I will immediately clutch your rss feed as I can’t find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me understand so that I may subscribe. Thanks.|

 70. Attractive portion of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to claim that I acquire in fact loved account your weblog posts. Anyway I’ll be subscribing for your feeds and even I success you get right of entry to constantly rapidly.|

 71. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.|

 72. Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips and hints for newbie blog writers? I’d genuinely appreciate it.|

 73. Hi there! I just want to give you a huge thumbs up for your excellent information you have got right here on this post. I am coming back to your web site for more soon.|

 74. Nice post. I used to be checking continuously this weblog and I’m inspired! Extremely helpful information specifically the final part 🙂 I handle such information a lot. I used to be looking for this certain info for a very lengthy time. Thank you and best of luck.

 75. Good post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon on a
  daily basis. It’s always interesting to read content
  from other authors and use a little something from their web sites.

 76. Thanks for the auspicious writeup. It in fact was a amusement
  account it. Look complicated to far delivered agreeable from you!
  However, how can we be in contact?

 77. I just want to say I’m all new to blogs and certainly savored your blog. Probably I’m want to bookmark your blog post . You absolutely come with remarkable writings. Regards for sharing your blog.

 78. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!|

 79. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!|

 80. This site definitely has all of the information I needed
  concerning this subject and didn’t know who to ask.

 81. After checking out a handful of the blog posts on your blog, I seriously like your way of writing a blog. I book marked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Take a look at my web site as well and let me know your opinion.|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close