IzdvojenoZadar

Jure Zubčić (SDP) ne želi komentirati janjičarsko – svinjsku aferu Ivana Kneza (HDZ)

ZANIMLJIVO

Šef SDP-a Zadarske županije kratko je sinoć poručio uredniku ZADAR Newsa kako neće komentirati aferu koju smo otkrili jučer, a prema kojoj je, i to dokumentirano, gradonačelnik Biograda na Moru Ivan Knez za potrebe HDZ-ove kampanje na račun Grada Biograd na Moru kupovao stotine kila mesa,  uglavnom janjetine i svinjetine.

OTKRIVAMO: Knez je lani usred lockdowna častio Kalmetu, Longina i HDZ-ovce stotinama kila janjetine i prasetine. Sve je plaćeno novcem građana Biograda na Moru

Meso je završavalo na privatnim HDZ-ovim dernecima koji su se održavali u tajnosti s obzirom na to da je na snazi početkom 2021  bio teški lockdown.

Zubčić nije komentirao ni Ivicu Kera

Zbog čega Zubčić ne vidi potrebu da komentira značajno otkriće ZADAR Newsa nije nam poznato. Za podsjetiti je i podatak kako se Zubčić u više navrata mogao, ali nije javno očitovao ni o nepravilnostima u Srednjoj školi Biograd na Moru.

SDP-ova suradnja s HDZ-om

Činjenica je isto tako da se nekadašnji povjetenik SDP-a Zadarske županije Erol Gaši javno ispričao zbog suradnje te SDP-ove organizacije s HDZ-om možda ipak najviše govori u cijeloj priči. Jer, stare navike uglavnom se teško mijenjaju.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button