IzdvojenoZadar

Jurica Dilber invalidima i ratnim veteranima protuzakonito skinuo 10% od plaće, očekuje se reakcija gradonačelnika Branka Dukića

NEVJEROJATNO

Kao što je ZADAR News jučer objavio, djelatnike Javne ustanove Zadarski sport mjesecima terorizira i prijetnjama otkazom ucjenjuje i maltretira ravnatelj te ustanove Jurica Dilber.

Petorici djelatnika poslao identičan dokument

Redakcija portala ZADAR Newsa u posjedu je originalnog dokumenta koji je Dilber preko svog kurira isporučio petorici djelatnika i djelatnica kojima je uručena opomena pred otkaz. Uz to je svima skinuo i 10% od plaće.

Osim što je identičan dokument koji pravno ne vrijedi poslao petorici svojih djelatnika, Dilber je prekršio i Zakon o radu koji štiti radinička prava.

Dilber krši Zakon o radu

Kako doznajemo od djelatnika Zadarskog sporta, jutros je u gradskoj upravi gradonačelniku Zadra, Branku Dukiću ukazano na ovaj problem koji je on obećao riješiti. Prema informacijama koje imamo, kraj ere Jurice Dilbera sve je bliži.

– Postoje pisani dokumenti i ostali materijalni dokazi o Dilberovim marifetlucima. Skinuo je 10% od plaće invalidima i ratnim veteranima koji pošteno rade svoj posao. Njemu bi bilo najbolje da sam ode jer bi ovdje moglo doći do eskalacije situacije s obzirom na to da se terorizira i maltretira djelatnike koji marljivo rade svoj posao i koji ostaju na poslu i nakon radnog vremena – govore nam uznemireni djelatnici.

Navodno se spremaju i kaznene prijave protiv Dilbera, govore nam očajni djelatnici.

Na potezu je gradonačelnik Dukić.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button