IzdvojenoKulturaZadar

Do kada će Narodni muzej biti privatna prćija Renate Peroš?

Županijska vijećnica Živog zida Jasminka Adžić Sikirić uputila je priopćenje koje u cijelosti prenosimo

Od kada sam se aktivno uključila u politiku razočarana sam činjenicom da u našoj regiji ne postoji neovisan medijski portal ili novine. Taman kad se neki novinar ohrabri iznijeti istinu protiv nezakonitih radnji pod pokroviteljstvom vlasti, završi na optuženičkoj klupi.

– Nedavnu aferu oko zapošljavanja konobara Ricova na mjesto koordinatora Malog arsenala je nadmašila privatna tužba ravnateljice NM Renate Peroš protiv novinara Hrvoja Bajla koji se usudio objaviti fotografije na kojima je razvidno kako je ravnatelljica već duže vrijeme u bliskim odnosima s g. Ricovom, a što ista negira kroz tužbu. Također je negirala da je g. Ricov bio zaposlenik NM pa su se pojavili dokazi da jest. Napad Renate Peroš na novinara je direktan napad na istinu, na osnovne demokratske vrijednosti, napad na slobodu javne riječi i na koncu napad na cijelo društvo.

Budući da je nedavno zbog spomenute afere smijenjen predsjednik Muzejskog vijeća muzeja Ivan Šimunić, čime je i župan potvrdio da osuđuje čin Renate Peroš, smatram da ni g. Zlatko Begonja koji ga je zamijenio ne radi svoj posao savjesno i korektno kada je dozvolio da Renata Peroš i dalje provodi samovolju i diže tužbe protiv medija uime Narodnog muzeja i laže javnost i svoje odvjetnike. Zar je Narodni muzej njena privatna prćija? Nadam se da župan Longin neće smijeniti i predsjednika Begonju kao što je Šimunića, već stvarnog krivca za ovakav cirkus. Ova simbiotska veza Renate Peroš i HDZ-a uvelike šteti “ugledu” HDZ-a, stoga apeliram na gđu Peroš da sačuva ono malo dostojanstva i ugleda sebi i stranci i odstupi s mjesta ravnateljice jedne od najvećih kulturnih ustanova u našoj Županiji

Oznake

Related Articles

Komentari

  1. Jeste li razmatrali opcije za financiranje nove kupnje kuće, izgradnje, kredita za nekretnine, refinanciranja, konsolidacije duga, osobnih ili poslovnih ciljeva? Dobrodošli u budućnost! Financiranje lako s nama. Kontaktirajte nas dok nudimo našu financijsku uslugu uz nisku i povoljnu kamatnu stopu od 2% za zajmove s dugim i kratkim rokom. Zainteresirani kandidat bi nas trebao obratiti za daljnje postupke stjecanja zajma putem (robertdavidfinancialcompany@gmail.com)

  2. Zdravo,
    Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

  3. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
    i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close