IzdvojenoZadar

Kalmeta je odlučio: Josu Nekića zamijenit će čovjek koji je htio ukinuti hitni prijem za oboljele od raka

Prema informacijama kojima raspolaže redakcija portala ZADAR Newsa, od predsjednika gradske organizacije zadarskog HDZ-a, Jose Nekića ne očekuje se da se početkom sljedeće godine kandidira za novi mandat, tvrde naši izvori. U samom vrhu ove stranke na državnoj razini, kako doznajemo, jako su nezadovoljni Nekićevim angažmanom oko Europarlamentarnih izbora, ali i izborima za Mjesne odbore gdje je HDZ s Nekićem na čelu u Zadru izgubio veliki broj kvartova, uključujući Puntamiku i Poluotok.

Nekiću se zamjera katastrofalana rezultat HDZ-a u Zadru; Kalmeta traži način kako da ga ‘makne’

 – Josino vrijeme je završilo, on praktički nema podršku ni od koga pa se i ne očekuje da se opet kandidira za predsjednika gradske organizacije. Što se tiče Europarlamentarnih izbora, svi smo vidjeli kako je Zadar tu podbacio kada je HDZ u pitanju, a o blamaži na izborima za Mjesne odbore bolje je i ne pričati. Što se samog Nekića tiče, Kalmeta sada  traži način kako da što bezbolnije objasni Nekiću da više na njega ne računa, što bi mogao biti problem jer se to zasigurno Nekiću neće svidjeti. No, to će oni rješavati – kazao je naš izvor koji je želio ostati anoniman.

Nakić je htio ukinuti hitni program za oboljele od raka

U prilog ovome ide i činjenica kako je predsjednik zadarskog županijskog HDZ-a Božidar Kalmeta u posljednjih nekoliko dana više puta viđen u društvu Darija Nakića koji je, prisjetimo se, dok je bio ministar i vladi Tima Oreškovića htio ukinuti hitni program za oboljele od raka. 

Komentari

 1. zdravo
  Ja sam privatni zajmodavac i financijski zastupnik, koji pruža zajmove za osobne potrebe i za financiranje korporacija. Da li vam je potreban neposredan zajam da biste očistili dug ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile ? Trebate li zajam za objedinjavanje ili zalaganje obveza, ne tražite više jer smo ovdje kako bi sve vaše financijske probleme pretvorili u nešto prošlo. Zadovoljstvo korisnika naš je cilj kad se prijavite kod nas, a prijavite se za pouzdanu tvrtku koja se brine. vaše potrebe za financiranjem. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog procesa. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti, uzimajući u obzir trenutnu vašu osobnu financijsku situaciju i zatim na odgovarajući način odredite iznos zajma; Uzimanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda je jednostavno: pošaljite nam e-mail na EVAPEDRO51@GMAIL.COM

 2. Pozdrav svima, ja se zovem gospođa Sharon Sim. Živim u Bugarskoj i danas sam sretna žena? i rekao sam sebi da bilo koji zajmodavac koji spasi moju obitelj od naše loše situacije, uputit ću svaku osobu koja mu traži zajam, sreću je dao meni i mojoj obitelji, bio mi je potreban kredit od 250 000,00 USD započnite svoj život sve dok sam samohrana majka s 3 djece upoznala sam ovog poštenog i BOGA koji se boji čovjeka zajmodavca koji mi pomaže s kreditom od 250.000,00 eura., On je BOG koji se boji čovjeka, ako vam treba kredit i vratit ćete zajam, kontaktirajte ga i recite mu da je gospođa Sharon koja vas upućuje na njega. kontaktirajte dr. Olivera, nazovite / Whats-App Kontakt broj + 13075431042 putem e-maila: (joseluisloans@gmail.com) Hvala.

 3. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
  Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
  * Krediti
  * Krediti za nekretnine
  * Poslovni zajmovi
  * Hipotekarni krediti
  * Zajmovi kod kuće
  * Zajmovi za konsolidaciju duga
  * Osobni zajmovi
  Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: NIKITAMARKOVIC99.COM

 4. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Related Articles

Close
Close