IzdvojenoZadar

Kalmetin prijatelj i HDZ-ov uhljeb Dario Vrsaljko plaću prima, a na posao ne dolazi

Popularni djelatnik gradske tvrtke Nasadi, županijski vijećnik i član Gradskog odbora HDZ-a, Dario Vrsaljko svoje radno vrijeme za koje je solidno plaćen ne provodi u ovoj komunalnoj tvrtki, već se bavi nekim drugim poslovima, a plaća mu uredno “kapa” svaki mjesec, tvrde u razgovor za ZADAR News ogorčeni djelatnici Nasada. Tvrde i kako mu je Božidar Kalmeta osobno namjestio kafić na Višnjiku, o čemu smo već ranije pisali, a što Vrsaljko nije demantirao.

Kako smo doznali od ljudi iz ove gradske tvrtke, Vrsaljko je zapravo zaposlen na funkciji “Referenta za zaštitu materijalno tehničkih sredstava”, ali svoj ured nema. On je zadužen, kako njegovi formalni kolege tvrde – da špijunira djelatnike Nasada.

Foto: N1 TV

Hvalio se da ga je Kalmeta zaposlio u Nasade

– Nikakav ured on nema kod nas u Nasadima, a i da ga ima čemu bi mu služio kad se gotovo nikad ne nalazi na radnom mjestu? Pored kruha on traži, ali i dobiva pogače i to radi lojalnosti Božidaru Kalmeti i HDZ-u. Njemu je HDZ sve dao. Kako i zašto tvrdim da je to tako? Objasnit ću jednostavno. Svi znaju da je on ovdje zaposlen po naredbi Božidara Kalmete i da je to odrađeno preko njega. Na kraju krajeva, on se i sam s tom informacijama hvalio okolo. Ovdje ga skoro nikad nema, a ako ga želite pronaći najbolje bi bilo da odete na Višnjik u njegov kafić. Koliko znam postoje i fotografije gdje on za radnog vremena odlazi u kafić i donosi namirnice i ostale dnevne potrepštine za potrebe njegovog rada. Dakle, cijeli grad zna da je Vrsaljko fiktivni zaposlenik Nasada koji svoj posao ne radi i da mu je namješten kafić na Višnjiku tako što je njegov brat osnovao tvrtku koja je za sitne pare dobila koncesiju od Višnjika, a zapravo je pravi vlasnik kafića Dario Vrsaljko – u jednom dahu će naš izvor iz Nasada koji je želio ostati anoniman.

Vrsaljko je djelatnike kafića isplaćivao ”na ruke”

Ista osoba nam je kazala i kako su joj se neki bivši djelatnici kafića na Višnjiku požalili kako ih je sam Vrsaljko osobno isplaćivao za rad u kafiću i to “na ruke”, dakle bez prijave i mimo zakona, o čemu ZADAR News trenutno provodi istraživanje, a s jednom osobom koja je nekoć navodno primala novce “na ruke” smo uspjeli i stupiti u kontakt.

I druga osoba iz Nasada koja je odlučila za naš portal progovoriti uz uvjet anonimnosti kazala najcjenjenijih kako Vrsaljka na poslu gotovo nikad nema jer se bavi radom kafića na Višnjiku ili ispija kave po kafićima po Zadru.

Vrsaljko je zadužen za špijuniranje vlastitih kolega u Nasadima

– Istina je da je on od strane uprave Nasada zadužen da špijunira svoje kolege i da prati hoće li radnici otuđiti gorivo. Raditi bi trebao i neke druge stvari, a radi li ih ne znam jer ga gotovo nikad nema u firmi. Dakle, njegov formalni posao je na toj razini – kazao je naš izvor.

Za vrijeme radnog vremena autom se parkirao na vatrogasni prolaz ispred kafića na Višnjiku

I uistinu, preko jedne osobe dobili smo fotografije Vrsaljkovog Audija koji je bio parkiran na zabranjenom dijelu ispred kafića na Višnjiku i to u vrijeme u kada je Vrsaljko trebao biti negdje drugdje, ali sigurno ne na Višnjiku. Al, gle čuda, bio je ispred kafića i to na prolazu kroz koji mogu prolaziti samo vatrogasna vozila.

U međuvremenu smo doznali kako je Vrsaljko u vrijeme kad su nastale sporne fotografije (20. svibnja u 9 i 20 ujutro) trebao biti ispred voznog parka u Nasadima, no tamo nije bio.

Od uprave Nasada zatražili smo detaljno izvješće o gore navedenim tvrdnjama zaposlenika Nasada, kao i odgovor na pitanje gdje je u vrijeme nastanka fotografija bio djelatnik Nasada Dario Vrsaljko.

U sljedećem nastavku otkrivamo što zapravo za vrijeme radnog vremena radi Dario Vrsaljko.

NASTAVLJA SE…

Komentari

 1. Dobar dan, moje ime je Vladan Jaya, ja sam državljanin Hrvatske
  , Želim svjedočiti o dobrom zajmodavcu koji je to učinio
  Pokazao mi je svjetlo nakon što su ga prevarili 4 NIGERIA lažna internetska kreditora, svi mi obećavaju zajam. nakon što sam platio mnoge pristojbe koje ne proizvode ništa i nisu dale nikakve pozitivne rezultate. Izgubio sam novac da bih zaradio novac i to je bilo ukupno 5000 eura. Jednog dana dok sam pretraživao internet naišao sam na neka svjedočanstva komentirana na forumu
  jedna gospođa Mladenag i gospođa Monica o tome kako dobivaju zajam od tvrtke za kreditiranje City Bank,
  ja primijenjen s njima na E-mail: (citybankloan123@gmail.com) nisam vjerovao, ali ja pokušao, i na moje najveće iznenađenje sam dobio kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati, ja sam sretan i bogat opet i ja sam hvala Bogu da takve tvrtke zajam kao što je ovaj još uvijek postoji na ovom prevare diljem mjesta, molim vas savjetujem svima vani koji su u potrebi zajam jose luis tvrtka za zajam u Italiji, oni nikada neće uspjeti, i vaš život će se promijeniti kao i moj .Brzo kontaktirajte (citybankloan123@gmail.com)
  danas i dobiti svoj zajam od njih, Bog blagosloviti grad bankovni zajam tvrtka za njihov pravi kredit ponuda. Pobrinite se da kontaktirate Ranner kreditnu kompaniju za vaš kredit jer sam uspješno dobio kredit od ove tvrtke bez stresa. Možete ih poslati e-poštom (citybankloan123@gmail.com)

 2. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
  i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Related Articles

Close
Close