ZadarZadne-Izdvojeno

Karamarko ništa ne zna o slučaju Nauta Lamjane

VID_3808[1]Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko bio je najzanimljiviji uzvanik na današnjoj skupštini Zadarske županije.

Zadarski novinari su ga pitali za zapošljavanje u SOA-i (Sigurno obavještajnoj agenciji) na jedan dan u vrijeme kada je on bio šef te državne službe.

– Nisam sklon kao bivši čelnik SOE komentirati postupak u to vrijeme i ono što smo radili u dogovoru s tijelima Državne uprave.  Ova Vlada cijelo vrijeme izmišlja afere, a to nije nikakva afera, ne bi li se sklonilo ono što je osnovno a to je dramatična gospodarske situacija. Ja sam u to doba bio profesionalac, a logika je, zbrojite dva plus dva, pa ćete dobiti četiri.. Dajte molim vas, iz 2007. je to zapošljavanje. Ako sugeriramo da se tu radi o aferi i nečemu nelegalnom, onda o tome može pričati kako se zapošljavalo u zadnje dvije, tri godine, govorio je Karamarko.

Ali zapošljavanje u SOI na jedan dan, inzistirala je novinarka RTL-a.

– Oprostite, zašto tražite da ja vama objašnjavam logiku onog što je služba trebala tada uraditi. Pustimo to, kazao je čelni čovjek HDZ-a.

Bez ikakve izjave Tomislav Karamarko je bio na novinarsko traženje da komentira događanja u Nauta Lamjani. Ne, ne , ne, suzdržan je bio Karmarko
Ne znam ništa o slučaju, ne znam detalje, u ovom momentu ja ne mogu komentirati postupke policije, sudske izvršitelje i tako dalje. Na primjedbu kako je cijela Hrvatska upoznata s onim što se događa u Nauta Lamjani, Karamarko je rekao kako može komentirati tek kad se slučaj završi.





Related Articles

Back to top button